Pannazdzieckiem napisał(a): Jakaś myśl nie dawała mi spokoju od pewnego czasu , Drogi Prezesie . Zachodziłem w głowę , cóż mnie dręczy :| ?? ??
stało się jasne , że ... brakuje tablicy rejestracyjnej . No nie ma tablicy na "meśku" !! !! !!
Witam Wszystkich !
Wczoraj miałem lepszy dzień leki zaczęły działać plecy mniej mnie bolały a o 12.30 spotkała mnie wielka niespodzianka.
Paniusiu spokojnie wszystko mam pod kontrolą tablica lada moment też już będzie tylko trzeba przygotować miejsce. Taką blaszkę trzeba dorobić i przykręcić na środku i na nią nakleić tą rejestrację. Po niedzieli będzie wszystko zrobione i wstawiene oczywiście fotki też odrazu porobimy. To będzie dzień zakończenia testowania ,,meśka,,. A aaaaa zapomniałem jeszcze ma być casting i po castingu będzie jeszcze jeden test he he tak więc kar żadnych nie będzie.
Dopisane 25.09.2011r. o godz. 02:33:
zraniona napisał(a): Witam Arturze co do buziakow na weekend to niech twoje zyczenie zostanie spelnione :D , jeszcze o tym nie wiesz ale bedzie to niepsodzianka :* :* :* :* do potem :* milego dnia wszytskim :]
Zraniona no teraz to już wiem ale mnie zaskoczyłyście . Takiej licznej wizyty i tak sprawnej organizacji pracy to się nie spodziewałem. Jestem pod wrażeniem Waszej pracowitości.
Bardzo dziękuję Ci za pomoc w manewrach warzywnych no i za buziaki :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 25.09.2011r. o godz. 02:54:
nieznajomy napisał(a): Hejka :)
.Było miło i smacznie i mam nadzieję,że "Nasze"produkty będą nadawały się do jedzenia :P.
Nieznajomy Może dziś to przetestuję przy obiedzie i miejmy nadzieję że wieczorem będę na kompie bo może być ostro he he. Było Was trzy a nie sześć więc myślę że problem będzie ale z powstrzymaniem się od nie jedzenia Waszego ,,rarytaska,, .
Bardzo Ci dziękuję za pomoc w tej unikatowej produkcji :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 25.09.2011r. o godz. 03:04:
bax napisał(a): jadłam pyszny obiadek,teraz wiem,że zaliwaja brrrr:(...
ale przynajmniej nie musiałam gotowac :P
podano do stołu :D
i pracowitym leniuchom :*
to,tak skromnie-dziękuję :* ...no ;) :D
Baxiu sprawco tego pozytywnego zamieszania i za całokształt Tobie szczególnie b. dziękuję. Co tam obiadek atmosfera się liczy. Było wesoło i przyjemnie i to jest najważniejsze prawda ?. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 25.09.2011r. o godz. 03:12:
zraniona napisał(a): a jak cos trzeba to dzwon smialo ;)
Oj żebyś tego nie żałowała bo słyszałaś jakie ja mam nietypowe pomysły he he :* :* :* :*
Miłej niedzieli. Ja dziś się dalej kuruję. Będę w poniedziałek :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*