~ napisał(a): reszta wycieta na zyczenie :* [img=1317222501_ynr6xs3.jpg]
Witam Wszystkich !
Dziękuję Nieznajomy, ładne zdjęcia nam wyszły a na tym to widać już finał Waszej ciężkiej pracy . Było tak ostro aż Ranną ręce po wszystkim piekły ale na też znaleźliśmy sposób he he
Normalnie robota Wam się rękach paliła he he
Dopisane 29.09.2011r. o godz. 21:38:
~ napisał(a): Witam Arturze,a tu obiecane fotki z ciezkiej pracy ;) [img=1317222439_zcf9q99.jpg]
Lubię być między niewiastami przeze mnie miałyścię chwilę przerwy, sałatka się przegryzała a my robiliśmy fajne fotki.
Dopisane 29.09.2011r. o godz. 22:14:
Pannazdzieckiem napisał(a): Odnośnie wyroku , proponuję podnieść wymiar kary do urzeczywistnienia w realu :D
Paniusii zaproszenie jest od dawna i ciągle aktualne ale jak mówi GosiaM ciągle coś nam przeszkadza takie życie ciężko coś zaplanować jak zawsze są ważniejsze sprawy na głowie.
Dopisane 30.09.2011r. o godz. 01:51:
E napisał(a): Jasne, że wiem, ja tam mam dobrego "czuja" jeśli chodzi o ludzi :D Tylko raz mnie zawiódł :> AlEeee, to już historia :)
E raz to granica błędu statystycznego nawet ,,czuj,, może się pomylić he he a w tym przypadku na dobre Ci to wyszło ale to już historia he he. Masz buziaki ode mnie też mam ,,czuja,, że lubisz je dostawać he he. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 30.09.2011r. o godz. 02:33:
magnum44 napisał(a):
Mnie też, tylko raz :>
I wystarczy :)
Art, buziolki dla Ciebie :* :* :* :*
Magnum dzięki ale żeście się z E dogadały he he. Dla Ciebie też mam buziaki :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Baxiu nie rozrabiaj Ty wiesz o co mi chodzi :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*