Arturze :*
Radujesz me serce ogromnie,
że jesteś znów tutaj koło mnie.
I słonko też zaświeciło,
bo jest mu również miło.
Tak więc, przyjacielu kochany,
z wdzięczności ze jesteś mi dany
i piszesz swe rymy serdeczne,
tak ciepłe i tak bezpieczne.
Chcę życzyć Ci dzisiaj od rana,
by twarz zawsze roześmiana.
Też udzielała się mnie.
i cieszyło się serce na dnie.
A wraz z kolejnym dniem,
niech pogłębia się.
To nic ze jesień blisko,
że słonko już też nisko.
Promyki tak nie grzeją,
żyjmy wszak tą nadzieją.
Choć przyjdą chłodne dni
niech zawsze będziemy
wspierając się wzajemnie,
słowem, uśmiechem niezmiennie.
pozdrawiam
Bax, fiu, fiu ;) Pozazdrościłam ci trochę i też coś napiszę dla Prezesa :D
Bo nasz Prezes, to jest chwat
uszczęśliwia cały świat.
Tu zagada, tam zadzwoni,
z pomysłami zawsze goni.
Znany z tego jest Arturek,
że kobiety idą sznurem.
A używa takiej broni,
żadna z nas się nie obroni.
Jest dla kobiet gentelmenem,
i zapłaci każdą cenę,
prosząc o uśmiech na twarzy,
chce i zaraz się to zdarzy.
Więc chłopaku nasz najmilszy,
dzisiaj ślemy Tobie wiersze.
Najlepszego Tobie życzę,
chcesz? buziole Ci odliczę
:D :* :* :* :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Życzę Tobie spełnienia wszystkich marzeń, przychylności wszechświata, czystego ognia w sercu, co zapali wszystko wokół Ciebie szczęściem i radością. Słońca na każdym niebie, smaku i zapachu w codziennym chlebie. Ptaków, motyli i chwil radosnych, a w sercu zawsze zielonej wiosny. Arturze dla Ciebie przyjacielu najdroższy :* :* :* :* :* :* :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.