E napisał(a): [Wiesz, Arturze, Nasze fajne chłopaki wiedzą, że my, fajne dziewczyny, skaczemy w dwóch tematach i życzenia dla Nich, były w tym drugim :D :* :D :D :D
Witam Wszystkich !
Wekend się skońcył ale pod względem pogody to był piękny.
Korzystałem z pogody ile się dało. Miałem też przboje zdrowotne coś ta jesień kiepsko się dla mnie zaczyna. Chwilowo też siedzę na starym ,,meśku,, ciężko tak odrazu się przestawić po 15-tu latach będę raz jednym raz drugim jeździł. Teraz mam dobrzę mogę sobie zmieniać fury he he.
E teraz to wiem ale wiesz jaki ja jestem chciałem być kolegą :*
Dopisane 04.10.2011r. o godz. 02:05:
magnum44 napisał(a): [
Art, miłego pierwszego dnia października :* :* :* :*
:)
Magnum 44 Dziękuję piękny mamy ten październik jak by to jeszcze lato było ale niestety to już jesień :* :* :* :*
Dopisane 04.10.2011r. o godz. 02:10:
nieznajomy napisał(a): Witajcie Arturze :).
Zdjęcia poszły ale gdzie dojdą to nie wiem ;) .Pa.
Nieznajomy doszły doszły dzięki ale tyle jednym meailem jak Ty to zrobiłaś ? :* :* :* :* :*
Dopisane 04.10.2011r. o godz. 02:14:
nieznajomy napisał(a): Cześć :)
Mam nadzieję,że fotki dotarły,głupio by było żeby trafiły gdzieś w kosmos,obcy mogliby tego nie znieść :D .
Oj tam mieli by materiał poglądowy jak zrobić fajną imprezkę he he
Dopisane 04.10.2011r. o godz. 02:20:
bax napisał(a): Witaj Arturze :*
dziękuję za słowa krytyki ;) które przyjęłam z pokorą :> :*
Baxiu proszę to tylko obiektywne spojrzenie i szczerość.
Miłej pracy Ci życzę :* :* :*
Dopisane 04.10.2011r. o godz. 02:35:
magnum44 napisał(a):
Art,
mam nadzieję, że jesteś zdrowy i służy Ci październikowe słoneczko :* :*
Magnum 44 pracuję nad tym żeby tak było z różnym skutkiem ale nie będę narzekał bo może się pogorszyć a tak nadal stan jest tragicznie stabilny he he :* :* :* :* :* :*
Hegemonie fajnie graliście z Magnum 44. Czółko :)
VIPO7 już prawie z muzą jestem gotowy :) Rejestracja już zamontowana wygląda super.
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*