Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4834
#nieznajomy nieaktywny
6 października 2011r. o 19:36
I tak trzymać :) :) ,obyśmy wszyscy byli zdrowi i szczęśliwi :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3118
#sylvia nieaktywny
6 października 2011r. o 20:48
Dziękuję Wam kochane dziewczynki :* :* :*
E napisał(a): I teraz mi to mówisz :| a ja się wczoraj z Tobą całowałam

I przepraszam nie wiedziałam że mam angine :|
nieznajomy napisał(a): I tak trzymać :) :) ,obyśmy wszyscy byli zdrowi i szczęśliwi :*

Zdrówko wróci niebawem :* a szczęśliwa jestem i to bardzo :) mam najcudowniejsze dzieci świata :* i cudownych przyjaciół :* :* :*
7612
bax
6 października 2011r. o 21:39
Witaj mój przyjacielu :* uporałam się z obowiązkami,nieznajomy zagościł w me skromne progi :) a na koniec słuchy mnie doniosły,że masz imieniny. :*
Życzę zdrówka i jako żem szalona... :D ,to powoli mnie poznajesz :) ...
Wesołku wspaniały, a masz muzyczkę :D potańcujemy przy okazji :D
&feature=list_related&playnext=1&list=AVGxdCwVVULXf57ysgllfeqsCv37M7vJVw
wszystko będzie o.k :* pozdrawiam Ciebie,rodziców i domowników :*

Dopisane 06.10.2011r. o godz. 21:39:

i wysłuchaj pięknej piosenki :* po raz pierwszy ją dziś usłyszałam :)
pozdrawiam Ciebie :*

spokojnej nocy :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 października 2011r. o 2:32
Witam Wszystkich !

Bardzo dziękuję Wam Moi Drodzy za życzenia i wiele słów wsparcia :*Wczoraj nic w nocy nie spałem głównie przez brak moczu dopiero rano wysikałem 100 ml a później ok 13.00 drugą setkę. . Do 16.00 miałem już pół litra ten rozkurczowy zastrzyk przestał działać i troszkę się poprawiło ale to daleko do normalności.

Po kolacji zasnąłem ok 20.00i niedawno się obudziłem. Dobrze bo odpocząłem a porażka bo mam mało czasu na pisanie do Was Rano jadę na USG trzymajcie kciuki żeby lekarz wykrył co jest przyczynę mojego złego samopoczucia.

Zmykam. Miłego dnia życzę i jeszcze raz dziękuję za wsparcie, które już mi pomogło :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
7 października 2011r. o 7:09
arturkedzia napisał(a): Rano jadę na USG trzymajcie kciuki żeby lekarz wykrył co jest przyczynę mojego złego samopoczucia.

Pozwól, że napiszę tego posta i już zaciskam kciuki :) Nie wiem o której masz badanie, więc będę trzymała kciuki do 14, 15, 16 :* Miejmy nadzieję, że przyczyna zostanie ustalona, a wtedy będzie można podjąć stosowne leczenie. Trzymaj się Kochany :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4067
#zraniona nieaktywny
7 października 2011r. o 7:25
Witaj Arturze ;* trzymam takze kciuki za ciebie :* milego szczesliwego zdrowego dnia zycze i caluje mocno :* :* Pozdrawiam
5221
#Jowita nieaktywny
7 października 2011r. o 7:56
Witam :) :*
Arturze trzymam również kciuki.Bądź dobrej myśli, wszystko będzie oky :* Wracaj szybko do zdrówka :* Myślę, że to jesień tak działa na nas :>
Taka piękna, a taka złośliwa :>
Buziolki :* :* :*
4834
#nieznajomy nieaktywny
7 października 2011r. o 15:03
Cześć :)
Man nadzieję,że wszystko w porządku :) i szybko ozdrowiejesz ,proszę na zachętę :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.