E napisał(a): Nie wiem o której masz badanie, więc będę trzymała kciuki do 14, 15, 16 :* Miejmy nadzieję, że przyczyna zostanie ustalona, a wtedy będzie można podjąć stosowne leczenie. Trzymaj się Kochany :* :* :*
Witam Wszystkich
Dziś rano o 9.00 z mieszanymi uczuciami pojechałem na to USG. Bałem się ale już się nie boję bo Wasze kciuki zrobiły swoją robotę i już wiem skąd wziął się ten atak bólu w środę. Bardzo Wam Wszystkim za te kciuki dziękuję bo teraz w końcu wiem co mi jest. Mam 0.5 cm kamień w prawej nerce.
E wróciliśmy o 11.00 ale kciuki Twoję przekładam sobie na okres leczenia tak żeby się twardo trzymać ok ? :* :* :*
Dopisane 08.10.2011r. o godz. 01:15:
zraniona napisał(a): Witaj Arturze ;* trzymam takze kciuki za ciebie :* milego szczesliwego zdrowego dnia zycze i caluje mocno :* :* Pozdrawiam
Ranna widzisz jak kciuki zadziałały ? teraz na te Twoje mocne całusy czekam po leczeniu w ramach rehabilitacji zgoda ? he he
a teraz masz kilka takich ode mnie :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 08.10.2011r. o godz. 01:48:
Jowita napisał(a): Witam :) :*
Arturze trzymam również kciuki.Bądź dobrej myśli, wszystko będzie oky :*
Jowito dzięki teraz już jestem spokojny i dobrej myśli bo najgorsza była ta niepewność i strach przed niewiadomym.
Buziaki za wsparcie :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 08.10.2011r. o godz. 02:05:
nieznajomy napisał(a): Cześć :)
Man nadzieję,że wszystko w porządku :) i szybko ozdrowiejesz ,proszę na zachętę :* :* :* :*
Nieznajomy już tak jest i po Twojej zachęcie myślę że to leczenie długo nie potrwa a jeszcze mam pytanie ile będzie trwała ta zachęta ? he he
A zresztą płuca mamy zdrowe więc ja mogę długo a Ty ? Zachęta ode mnie jest większa :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 08.10.2011r. o godz. 02:07:
Baxiu dziękuję za telefoniczne wsparcie :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 08.10.2011r. o godz. 02:24:
sylvia napisał(a): Kochani witajcie :*
Najmilszy Przyjacielu wracaj szybciutko do zdrowia :* :* :* i kurujemy się razem bo ja mam anginę :(
Sylwiu Moja Droga znamy przyczynę naszego bólu więc wiemy już co robić a to już połowa sukcesu a jak się wyleczymy to drugą połową sukcesu będą wzajemne jak myślisz co ? he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 08.10.2011r. o godz. 02:30:
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*