Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 października 2011r. o 2:30
E napisał(a): Nie wiem o której masz badanie, więc będę trzymała kciuki do 14, 15, 16 :* Miejmy nadzieję, że przyczyna zostanie ustalona, a wtedy będzie można podjąć stosowne leczenie. Trzymaj się Kochany :* :* :*

Witam Wszystkich
Dziś rano o 9.00 z mieszanymi uczuciami pojechałem na to USG. Bałem się ale już się nie boję bo Wasze kciuki zrobiły swoją robotę i już wiem skąd wziął się ten atak bólu w środę. Bardzo Wam Wszystkim za te kciuki dziękuję bo teraz w końcu wiem co mi jest. Mam 0.5 cm kamień w prawej nerce.

E wróciliśmy o 11.00 ale kciuki Twoję przekładam sobie na okres leczenia tak żeby się twardo trzymać ok ? :* :* :*

Dopisane 08.10.2011r. o godz. 01:15:

zraniona napisał(a): Witaj Arturze ;* trzymam takze kciuki za ciebie :* milego szczesliwego zdrowego dnia zycze i caluje mocno :* :* Pozdrawiam

Ranna widzisz jak kciuki zadziałały ? teraz na te Twoje mocne całusy czekam po leczeniu w ramach rehabilitacji zgoda ? he he
a teraz masz kilka takich ode mnie :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 08.10.2011r. o godz. 01:48:

Jowita napisał(a): Witam :) :*
Arturze trzymam również kciuki.Bądź dobrej myśli, wszystko będzie oky :*

Jowito dzięki teraz już jestem spokojny i dobrej myśli bo najgorsza była ta niepewność i strach przed niewiadomym.
Buziaki za wsparcie :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 08.10.2011r. o godz. 02:05:

nieznajomy napisał(a): Cześć :)
Man nadzieję,że wszystko w porządku :) i szybko ozdrowiejesz ,proszę na zachętę :* :* :* :*

Nieznajomy już tak jest i po Twojej zachęcie myślę że to leczenie długo nie potrwa a jeszcze mam pytanie ile będzie trwała ta zachęta ? he he
A zresztą płuca mamy zdrowe więc ja mogę długo a Ty ? Zachęta ode mnie jest większa :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 08.10.2011r. o godz. 02:07:

Baxiu dziękuję za telefoniczne wsparcie :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 08.10.2011r. o godz. 02:24:

sylvia napisał(a): Kochani witajcie :*
Najmilszy Przyjacielu wracaj szybciutko do zdrowia :* :* :* i kurujemy się razem bo ja mam anginę :(

Sylwiu Moja Droga znamy przyczynę naszego bólu więc wiemy już co robić a to już połowa sukcesu a jak się wyleczymy to drugą połową sukcesu będą wzajemne jak myślisz co ? he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 08.10.2011r. o godz. 02:30:

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3655
#Kava nieaktywny
8 października 2011r. o 2:35
:) :*
5183
magnum44
8 października 2011r. o 9:31
Artur:):)
razem możemy budować "kamienicę" :*

Życzę Ci zdrowia i pięknego dnia(ubierz się baaardzo ciepło, bo kamyczki nie lubią zimna).

:)

Wszystkim Domownikom również pięknego dnia życzę :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
4834
#nieznajomy nieaktywny
9 października 2011r. o 12:37
Witam Arturze :)
Jestem cierpliwa ale jak to w życiu różnie bywa,moja cierpliwość też ma swój kres ;) ,więc nie trzymaj mnie w niepewności i szybko zdrowiej :*
Dzięki za zachętę do zachęty :D .Pozdrawiam cieplutko :) :)
3225
#erjotka nieaktywny
10 października 2011r. o 8:10
Dzień dobry w ten deszczowy poranek .... witam się i zmykam .... jakiś czas mnie nie będzie.
trzymajcie się ciepło, dobrze ubierajcie.
A Ty kochany Arturze, bądź zdrów i dbaj o siebie!
Będę jak wrócę, macie mój nr w razie co...
Papa :*
6979
E
10 października 2011r. o 18:42
erjotka napisał(a): macie mój nr w razie co...

Mamy ;)
Witaj Arturze, mam nadzieję, że siedzisz pod ciepłym pledzikiem i nie poddajesz się, cokolwiek by to miało znaczyć :* Przesyłam Ci wirtualna herbatkę malinową, którą właśnie popijam, wiesz razem raźniej ;) Trzymaj się dzielnie i pamiętaj, że my pamiętamy :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3118
#sylvia nieaktywny
10 października 2011r. o 20:19
Witajcie Kochani :*
Witaj mój najmilszy przyjacielu :* :* :*
mam nadzieję że już się lepiej czujesz :* :* :* bo ja prawie zdrowa teraz jeszcze kilka dni rekonwalescencji i jestem zdrowa jak ryba :D życzę abyś Ty jak najszybciej wrócił do zdrówka, pozdrawiam cieplutko :* :* :*
7612
bax
10 października 2011r. o 22:03
hmmm.:(...pocieszyciel kiepski ze mnie...Artur :* szybkiego powrotu do zdrówka :) ... :* :* :* ...
tydzień zaczął się okropnie:(... ;( ...i..wróciły wspomnienia sprzed lat... ;( ....
ale,co tam... :* myślami jestem z Tobą :* ...pozdrawiam :) i wszystkiego dobrego:)
:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.