Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
11 października 2011r. o 3:23
magnum44 napisał(a): Artur:):)
razem możemy budować "kamienicę" :*

Życzę Ci zdrowia i pięknego dnia(ubierz się baaardzo ciepło, bo kamyczki nie lubią zimna).

Witam Wszystkich !
Od wczoraj rano zacząłem brać lek ROWANTIMEX to lek na ułatwienie przejścia kamienia z nerki do pęcherza. Będę go brał przez 10 dni jeśli wytrzymam bo jest moczopędny i boję się żebym się nie odwodnił. W tym samym celu na godzinę przed snem piję sok z jednej cytryny i łyżkę oliwy z oliwek. To też mam brać przez dziesięć dni. Wczoraj dost. wynik moczu z piątku i jest bardzo nieciekawy. W przyszły wtorek będę miał robione powtórne wyniki krwi i moczu i wierzę że będą lepsze.

Magnum 44 nie chcę z Tobą budować wystarczy że ja cierpię z bólu wolę Ci oszczędzić tej nieprzyjemności zresztą nawet wrogowi tego nie życzę a Tobie ślę buziaczki bezbolesne :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 11.10.2011r. o godz. 02:45:

nieznajomy napisał(a): Witam Arturze :)
Jestem cierpliwa ale jak to w życiu różnie bywa,moja cierpliwość też ma swój kres ;) ,więc nie trzymaj mnie w niepewności i szybko zdrowiej :*

Nieznajomy i nadal bądź cierpliwa proszę a ja pomyślę o kolejnej zachęcie co Ty na to ? oprócz tej :* :* :* :* :* :*

Dopisane 11.10.2011r. o godz. 02:51:

erjotka napisał(a): jakiś czas mnie nie będzie.
trzymajcie się ciepło, dobrze ubierajcie.
A Ty kochany Arturze, bądź zdrów i dbaj o siebie!
Będę jak wrócę, macie mój nr w razie co...
Papa :*

Eri ja będę ale Ty też ubieraj się ciepło i uważaj na siebie gdzieś tam ........ Jak wrócisz to zgłoś się ok ? a to masz na drogę ode mnie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 11.10.2011r. o godz. 03:06:

E napisał(a): Witaj Arturze, mam nadzieję, że siedzisz pod ciepłym pledzikiem i nie poddajesz się, cokolwiek by to miało znaczyć :* Trzymaj się dzielnie i pamiętaj, że my pamiętamy :* :* :*

E Moja Droga siedzę od dwóch dni w domku a wiesz jak u nas ciepło nic nie trzeba więcej. Tyle mam naobiecywane że nie myślę o poddaniu tylko o spotkaniu i realizacji tych obiecanek he he. Tylko coś szef trasportu nam zniknął. Bóg zapłać dobra Kobieto za modlitwy jest lepiej choć to początek leczenia :* :* :* :* :* :*

Dopisane 11.10.2011r. o godz. 03:15:

sylvia napisał(a): Witajcie Kochani :*
Witaj mój najmilszy przyjacielu :* :* :*
mam nadzieję że już się lepiej czujesz :* :* :* bo ja prawie zdrowa teraz jeszcze kilka dni rekonwalescencji i jestem zdrowa jak ryba :D życzę abyś Ty jak najszybciej wrócił do zdrówka, pozdrawiam cieplutko :* :* :*

Sylwiu Moja Droga czyli wszystko idzie nam dobrze bo u mnie też jest niewielka ale poprawa . Cieszę się że Ty skończysz pierwsza chorować a ja będę drugi he he. Ważne że motywacja wzajemna działa proszę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 11.10.2011r. o godz. 03:22:

bax napisał(a): tydzień zaczął się okropnie:(... ;( ...i..wróciły wspomnienia sprzed lat... ;( ....
ale,co tam... :* myślami jestem z Tobą :* ...pozdrawiam :) i

Baxiu to złe i niepotrzebne myśli wiesz o tym to przeszłość . Bądź lepiej tylko z myślami o mnie :) a przeszłość daj do kosza :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 11.10.2011r. o godz. 03:23:

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
11 października 2011r. o 10:13
Hej :) wiesz z kamieniem to będziesz musiał niestety pocierpieć ..ale chociaż operacji nie musi być , bo sam wyjdzie . Mojemu tatowi wyszedł , miał jakiś atak , że chcieliśmy go na pogotowie wieźć , ale dałam mu nospę i pomogła . Kuruj się , bo niedługo wiosna :) ja tak się pocieszam , bo jak myślę o zimie to jestem w jeszcze gorszym stanie. ...a zapomniałam dzisiaj mi się śniłeś..to był dziwny sen bardzo ..zaczynałeś chodzić... oby przyszedł taki czas , że się to spełni . Pozdrawiam :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
5221
#Jowita nieaktywny
11 października 2011r. o 10:33
Witam wszystkich :)
Oj, Gosiaczku :* jaki miałaś piękny sen :)
Życzę Ci Arturze,aby sen Gosiaczka się spełnił :* :* :*
Miłego dnia :* :* :*
7612
bax
11 października 2011r. o 11:08
Witajcie :* całkiem nie dawno również miałam taki sen :)
Arturze :* przyjacielu nasz,tak Cię kochamy :* i życzę również,aby nasze sny stały się jawą :*
pozdrawiam i wszystkiego dobrego! :*
4834
#nieznajomy nieaktywny
11 października 2011r. o 17:25
Witam :)
Wygrałeś :) ,zachęciłeś mnie tą zachętą :* ,wracaj do zdrowia :* :*
6979
E
11 października 2011r. o 21:36
Widzisz Arturze, nasze marzenia są generalnie klarowne. Moc ludzi dobrej woli, jest potężna :) Życzymy Ci WSZYSCY...Ty Wiesz. Tylko wyjątkowi ludzie, potrafią zgromadzić wokół siebie wyjątkowych ludzi. Dla Ciebie :* :* :* i dla Wyjątkowych :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~ niezalogowany
11 października 2011r. o 23:05
Na dobranoc...

3186
#arturkedzia nieaktywny
12 października 2011r. o 2:45
GosiaM napisał(a): Hej :) wiesz z kamieniem to będziesz musiał niestety pocierpieć ..ale chociaż operacji nie musi być , bo sam wyjdzie . Mojemu tatowi wyszedł , miał jakiś atak , że chcieliśmy go na pogotowie wieźć , ale dałam mu nospę i pomogła . Kuruj się , bo niedługo wiosna :) ja tak się pocieszam , bo jak myślę o zimie to jestem w jeszcze gorszym stanie. ...a zapomniałam dzisiaj mi się śniłeś..to był dziwny sen bardzo ..zaczynałeś chodzić... oby przyszedł taki czas , że się to spełni . Pozdrawiam :)

GosiaM też bym wolał go sam wydalić ale u mnie to może być problem bo mam mięśnie słabe.Narazie tak próbujemy na chirurga zawsze jest czas. Sen miałaś fajny już wiem dlaczgo taki zmęczony się obudziłem rano he he

Dopisane 12.10.2011r. o godz. 02:14:

Jowita napisał(a): Życzę Ci Arturze,aby sen Gosiaczka się spełnił :* :* :*

Jowito dzięki coś w tych snach jest bo ja gdy śnię też zawsze chodzę nigdy na wózku nie siedzę. Ale zimno 3 dzień w domu siedzę a Ty do pracy musisz chodzić współczuję :* :* :*

Dopisane 12.10.2011r. o godz. 02:20:

bax napisał(a): Witajcie :* całkiem nie dawno również miałam taki sen :)
Arturze :* przyjacielu nasz,tak Cię kochamy :* i życzę również,aby nasze sny stały się jawą :*
pozdrawiam i wszystkiego dobrego! :*

Baxiu Wy się nic przeze mnie nie wysypiacie ale chodzić bym chciał więc masz za te sny :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 12.10.2011r. o godz. 02:26:

nieznajomy napisał(a): Witam :)
Wygrałeś :) ,zachęciłeś mnie tą zachętą :* ,wracaj do zdrowia :* :*

Wygramy oboje tylko niech jak skończę z tym kamieniem walkę. Wtedy powalczymy razem zgoda ? he he :* :* :*

Dopisane 12.10.2011r. o godz. 02:40:

E napisał(a): Widzisz Arturze, nasze marzenia są generalnie klarowne. Moc ludzi dobrej woli, jest potężna :) Życzymy Ci WSZYSCY...Ty Wiesz. Tylko wyjątkowi ludzie, potrafią zgromadzić wokół siebie wyjątkowych ludzi. Dla Ciebie :* :* :* i dla Wyjątkowych :* :* :*

E jak zwykle generalnie się zgadzamy tylko z realizacją będziemy mieć mały problem ale jak wszyscy pomogą to damy radę he he :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 12.10.2011r. o godz. 02:45:

~ napisał(a): Na dobranoc...

Miłego dnia Wam życzę :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza