Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
14 października 2011r. o 2:49
E napisał(a): [Nie myśl, że to takie bezinteresowne było, zależy mi na Twoim szybkim powrocie do zdrowia, bo całusy chcę odebrać osobiście :D :* :* I dla Domowników :* :* :*

Witam Wszystkich !
E To mamy całkowicie zbieżne myśli he he tylko żeby ten kamień to rozumiał Niestety oboje wiemy że porób może być u mnie trudny no i nie wiemy kiedy więc musimy uzbroić się w ciepliwość ale gdy to się już stanie to odbijemy sobie to z nawiązką całusy i nie tylko he he :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 14.10.2011r. o godz. 02:24:

P
Pannazdzieckiem napisał(a):
arturkedzia napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Jest taka teoria spiskowa ...

Wyobrażam sobie to tak : Codziennie ok godz. 22 Wszyscy , którzy czytają te słowa , poświęcą 5 minut na intensywne myślenie o Tobie Prezesie , o tym , jak zdrowiejesz. Nie ma oczywiście gwarancji na skuteczność tej metody , ale osobiście wierzę w potęgę ludzkiej Świadomości. Źaś odrobina koncentracji i wyciszenia , każdemu się przyda. Takie 5 minut do niczego nie zobowiązuje i przyznam szczerze , że liczę tutaj na osoby , które to czytają , chociaż nic nie piszą . Nie chodzi o potwierdzenie słuszności teorii , lecz o Twój powrót na parkiet :) Dobry Bóg działa przez małe cuda , doświadczyłem tego na własnym grzbiecie , stąd moja wiara. Miłego dnia Arczi :D Czółko Domownicy :D

Paniusiu gdy to piszę to jakbym już odbirał Waszą moc bo jakoś bardziej mnie boli może on szykuje się już do wyjścia. Ja też paru cudów już doświadczyłem i myślę że mój powrót na parkiet jest tylko kwestią czasu mając taki wsparcie.

Dopisane 14.10.2011r. o godz. 02:32:

Jowita napisał(a):
Bez względu na gwarancję spełnienia przesłania 5min. zarezerwowane :)
Och...żeby człowiek miał moc spełniania marzeń i snów.....

Jowito też nie raz o tym myślałem ale wtedy życie byłoby zbyt łatwe jak myślisz ? :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 14.10.2011r. o godz. 02:39:

erjotka napisał(a): Mówi się, że jeśli bardzo czegoś chcemy, to cały świat działa ku temu, by to się spełniło. W przypadku Artura w to wierzę, w swoim - niekoniecznie.

Eri każdy przypadek jest inny ja chcę żeby Ci się spełniło to czego pragniesz i uwierz bo ja wierzę że tak będzie :* :* :*

Dopisane 14.10.2011r. o godz. 02:46:

sylvia napisał(a): Witam wszystkich :*
Witam Arturze :* :* :* dziękuję za miłą pogawędkę :* a ja mając dzisiaj ciężkie dni przefarbowałam włosy na RUDO :D

Rudy to za dużo powiedziane :D mają tylko odcień miodowy :D ale mi się bardzo podobają :)

Sylwiu Droga bardzo proszę. Kurcze jak ja się przyzwyczaję do tego koloru ale jeśli Tobie się podoba to mi też. Lubię lekko miodowe he he :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 14.10.2011r. o godz. 02:49:

~ napisał(a): Dobrej , spokojnej nocy ....

Cały wieczór tego słuchałem piękny utwór. Dziękuję :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
14 października 2011r. o 7:14
Arturze, takie utwory jak ten Laury Pausini, nigdy znudzić się nie mogą, bo są piękne :) Właśnie tego nam często brakuje, co Ona przekazuje swoim głosem: spokoju, wyciszenia, poczucia stabilizacji. Chwilo trwaj...Całusy dla WSZYSTKICH :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5221
#Jowita nieaktywny
14 października 2011r. o 14:10
Witam wszystkich :) Arturze :* :* :* Niestety masz rację, ale pomarzyć zawsze można. Ponadto myślałam o spełnieniu marzeń i snów osób najbardziej potrzebujących....głodujących dzieci z brzuszkami jak balony...chorych bez światełka na polepszenie..itp.Lista bez końca tych, którzy szansy nie mają żadnej i nie mogą myśleć o lepszym jutrze.Być może nawet nie wiedzą jak ono by wyglądało. Smutne, ale bardzo prawdziwe.Dlatego cieszę się tym co mam, póki mogę się jeszcze cieszyć.Zresztą...Ty znasz to lepiej ode mnie, ja się dopiero uczę.
Horera...dzisiaj weeeeekend, a ja tu jakieś smutasy wypisuję :>
Już mi się gęba śmieje :D Uff od razu lepiej :D
Miłego weekendu dzieciaczki życzę ;)
Arturze, życzę szybkiego porodu i bezbolesnego :* :* :*
2945
Mgosia
14 października 2011r. o 16:01
arturkedzia napisał(a):

Cały wieczór tego słuchałem piękny utwór. Dziękuję :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*

Dość często tego słucham :)

E napisał(a): Arturze, takie utwory jak ten Laury Pausini, nigdy znudzić się nie mogą, bo są piękne :) Właśnie tego nam często brakuje, co Ona przekazuje swoim głosem: spokoju, wyciszenia, poczucia stabilizacji. Chwilo trwaj...Całusy dla WSZYSTKICH :* :* :*

W życiu każdego człowieka, potrzebne są takie chwile wyciszenia, dłuższe bądź krótsze. Wszystko to zależy od siły wkładanej we wszystko co się robi i daje od siebie. A gdy te nasze wewnętrzne baterie są na wyczerpaniu, potrzeba je w spokoju, bez zbędnej eksploatacji naładować . Czasami wystarcza chwila relaksu, może mała łza, przy takiej właśnie muzyce. Dla tych krótszych chwil, zbawienne były nasz wspólne godziny płaczu, które niestety bez Moniki już nigdy nie będą takie jak dawniej ...myślę , że Artur doskonale je pamięta i to co ze sobą wnosiły . Wspólne chwile radości są piękne , ale o wiele piękniejsze są te wspólnie przemilczane, kiedy niemalże czuje się to bijące serce osoby, która jest tak daleko ... kiedy jej łza jest twoją łzą .

&ob=av2e

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3145
#hemi nieaktywny
14 października 2011r. o 20:44
a witam:) co tam słychowac??
kurcze pisujeta ,pisujeta,masakra,wystarczy kilka dni sie nie wczytywać a człek juz gubi się z tym na czym to skonczył:D

cholera jasna pogoda taka pikna sie szykuje ,słonko,a ja mam cały weekend zawalony:(

miłego piątkowego wieczerka zycze:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3309
#Navi nieaktywny
14 października 2011r. o 20:50
Witajcie:)Tak Gochutek masz racje, godziny płaczu miały w sobie coś niepowtarzalnego i przybliżały bardzo ludzi, teraz....też możemy zrobić, ale już nie będą takie jak były kiedyś:) pozdrawiam :)
2945
Mgosia
14 października 2011r. o 20:54
Witaj Hemi :) ...chyba nie tylko Ty masz zawalony ;)

Monia ... brakuje mi tego i to bardzo :*

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~Navi niezalogowany
14 października 2011r. o 21:02
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe domy!