E napisał(a): [Nie myśl, że to takie bezinteresowne było, zależy mi na Twoim szybkim powrocie do zdrowia, bo całusy chcę odebrać osobiście :D :* :* I dla Domowników :* :* :*
Pannazdzieckiem napisał(a):arturkedzia napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): ... Jest taka teoria spiskowa ...
Wyobrażam sobie to tak : Codziennie ok godz. 22 Wszyscy , którzy czytają te słowa , poświęcą 5 minut na intensywne myślenie o Tobie Prezesie , o tym , jak zdrowiejesz. Nie ma oczywiście gwarancji na skuteczność tej metody , ale osobiście wierzę w potęgę ludzkiej Świadomości. Źaś odrobina koncentracji i wyciszenia , każdemu się przyda. Takie 5 minut do niczego nie zobowiązuje i przyznam szczerze , że liczę tutaj na osoby , które to czytają , chociaż nic nie piszą . Nie chodzi o potwierdzenie słuszności teorii , lecz o Twój powrót na parkiet :) Dobry Bóg działa przez małe cuda , doświadczyłem tego na własnym grzbiecie , stąd moja wiara. Miłego dnia Arczi :D Czółko Domownicy :D
Paniusiu gdy to piszę to jakbym już odbirał Waszą moc bo jakoś bardziej mnie boli może on szykuje się już do wyjścia. Ja też paru cudów już doświadczyłem i myślę że mój powrót na parkiet jest tylko kwestią czasu mając taki wsparcie.
Dopisane 14.10.2011r. o godz. 02:32:Jowita napisał(a):
Bez względu na gwarancję spełnienia przesłania 5min. zarezerwowane :)
Och...żeby człowiek miał moc spełniania marzeń i snów.....
Jowito też nie raz o tym myślałem ale wtedy życie byłoby zbyt łatwe jak myślisz ? :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 14.10.2011r. o godz. 02:39:erjotka napisał(a): Mówi się, że jeśli bardzo czegoś chcemy, to cały świat działa ku temu, by to się spełniło. W przypadku Artura w to wierzę, w swoim - niekoniecznie.
Eri każdy przypadek jest inny ja chcę żeby Ci się spełniło to czego pragniesz i uwierz bo ja wierzę że tak będzie :* :* :*
Dopisane 14.10.2011r. o godz. 02:46:sylvia napisał(a): Witam wszystkich :*
Witam Arturze :* :* :* dziękuję za miłą pogawędkę :* a ja mając dzisiaj ciężkie dni przefarbowałam włosy na RUDO :D
Rudy to za dużo powiedziane :D mają tylko odcień miodowy :D ale mi się bardzo podobają :)
Sylwiu Droga bardzo proszę. Kurcze jak ja się przyzwyczaję do tego koloru ale jeśli Tobie się podoba to mi też. Lubię lekko miodowe he he :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 14.10.2011r. o godz. 02:49:~ napisał(a): Dobrej , spokojnej nocy ....
Cały wieczór tego słuchałem piękny utwór. Dziękuję :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
arturkedzia napisał(a):
Cały wieczór tego słuchałem piękny utwór. Dziękuję :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
E napisał(a): Arturze, takie utwory jak ten Laury Pausini, nigdy znudzić się nie mogą, bo są piękne :) Właśnie tego nam często brakuje, co Ona przekazuje swoim głosem: spokoju, wyciszenia, poczucia stabilizacji. Chwilo trwaj...Całusy dla WSZYSTKICH :* :* :*