Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 października 2011r. o 7:14
A propo snów. Jest taka teoria spiskowa ( jak wiadomo jestem gorącym zwolennikiem ) mówiąca o tym , że jeśli wystarczająca ilość ludzi myśleć będzie intensywnie ( modlić się , wyrażać intencję ) dla osiągnięcia określonego celu (warunek ; pozytywnego dla jednostki , grupy , bądź ogółu ) , systematycznie , w tym samym czasie , przez pewien okres czasu , cel zostanie osiągnięty. Inaczej mówiąc , Dobry Bóg wysłucha modlitw. Jeśli uwierzymy w prawdziwość tej teorii , Artur będzie chodził . :) To jak , próbujemy ? Miłego dnia i powrotu do zdrowia , Tobie Arturze i Domownikom :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
12 października 2011r. o 9:58
Witam Arturze,co do snow to sniles mi sie kiedys takze,ale nie pamietam dokladnie juz o co chodzilo ;) Milego zdrowego dnia ci zycze :* i przesylam buziaki, :* :* :* :* Pozdrawiam
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 października 2011r. o 10:09
zraniona napisał(a): Witam Arturze,co do snow to sniles mi sie kiedys takze,ale nie pamietam dokladnie juz o co chodzilo ;) Milego zdrowego dnia ci zycze :* i przesylam buziaki, :* :* :* :* Pozdrawiam

Ranna to i lepiej że nie pamiętasz bo może coś chciałem rozrabiać he he. Dzięki Tobie też udanego dnia życzę i buziaki ślę :* :* :* :* :* :* :*
4067
#zraniona nieaktywny
12 października 2011r. o 10:13
twoje buziaki smakuja na WIECEJ ;) ja czekam niecierpliwie na wiadomosc od corki ze wreszie zostalam BABCIA :D na drugi tydzien w czwartek nocy wyjezdzam na pare dni, jak wroce pokaze ci osobiscie fotki od wnusia :] bedziemy sie razem cieszyc :* :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 października 2011r. o 10:22
Pannazdzieckiem napisał(a): A propo snów. Jest taka teoria spiskowa ( jak wiadomo jestem gorącym zwolennikiem ) mówiąca o tym , że jeśli wystarczająca ilość ludzi myśleć będzie intensywnie ( modlić się , wyrażać intencję ) dla osiągnięcia określonego celu (warunek ; pozytywnego dla jednostki , grupy , bądź ogółu ) , systematycznie , w tym samym czasie , przez pewien okres czasu , cel zostanie osiągnięty. Inaczej mówiąc , Dobry Bóg wysłucha modlitw. Jeśli uwierzymy w prawdziwość tej teorii , Artur będzie chodził . :) To jak , próbujemy ? Miłego dnia i powrotu do zdrowia , Tobie Arturze i Domownikom :D

Paniusiu pracusiu w końcu tu zajrzałeś. Twoja teoria mi się podoba ale w praktyce to jednak wszystko w rękach Boga dlatego każda modlitwa jest dla mnie b. ważna wzmacnia mnie i motywuje. Bóg zapłać Wszystkim i Tobie za modlitwy. Zmykam Pa pa :)
3225
#erjotka nieaktywny
12 października 2011r. o 12:32
Witajcie
Arturze, coś w tej Piotra teorii jest ... ta z promieniem mu się sprawdziła, więc ....
Póki co, mam nadzieję, że zbyt się nie męczysz w chorobie, zresztą, jak widać, jesteśmy z Tobą wszyscy i mocno trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze!!
Ja wróciłam, było wesoło, od tego ma się w końcu przyjaciół ... no ale wróciłam do szarej rzeczywistości i nadal nie wiem co ze sobą począć ... :(
Ale nie chcę tu nikogo zasmucać, dlatego kończę.
Arturze, nawet gdy mnie tu nie ma, intensywnie o Tobie myślę :)
Pozdrawiam Wszystkich.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
12 października 2011r. o 18:36
Czółko pozytywni : )

&ob=av2e

~ niezalogowany
12 października 2011r. o 22:08
&feature=related
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.