Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Na dobranoc niezalogowany
12 października 2011r. o 22:50

&feature=related
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
13 października 2011r. o 3:07
pp
zraniona napisał(a): ja czekam niecierpliwie na wiadomosc od corki ze wreszie zostalam BABCIA :D na drugi tydzien w czwartek nocy wyjezdzam na pare dni, jak wroce pokaze ci osobiscie fotki od wnusia :] bedziemy sie razem cieszyc :* :*

Witam Wszystkich !
Ranna to młoda Babcia będzie z Ciebie. Szykują Ci się silne emocje i piękne momenty. Cieszę się razem z Tobą już. Bardzo chętnie zobaczę Twoją dumę czyli wnusia i jej rodziców a puki co trzymam kciuki żeby wszystko szczęśliwie się zakończyło czyli poród Twój wyjazd i powrót :* :* :*

E Ty już masz to za sobą momenty były są i jeszcze ile będzie
obyśmy tylko zdrowi byli to i toasty będą he he. Miło wczoraj mi było z Tobą rozmawiać. Podziałaś na mnie przeciw bólowo i rozkurczowo he he bardzo dziękuję za poświęcony mi czas tylko jak Ty do pracy wstałaś ? :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 13.10.2011r. o godz. 03:07:

erjotka napisał(a): Witajcie
Arturze, coś w tej Piotra teorii jest ... ta z promieniem mu się sprawdziła, więc ....
Póki co, mam nadzieję, że zbyt się nie męczysz w chorobie, zresztą, jak widać, jesteśmy z Tobą wszyscy i mocno trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze!!
Arturze, nawet gdy mnie tu nie ma, intensywnie o Tobie myślę :)

Eri ja tam wolę praktykę od teorii pamiętasz urodzy he he. Fajnie że wróciłaś zadowolona ja też narazie jakoś daję radę też dzięki Waszemu wsparciu. Ja też często myślę o Tobie :* :* :* :*

Witaj Hegemonie ! Jak u Ciebie jesień się zaczęła pozytywnie ? Czółko Ps. Pozdrowienia dla żony i :*
6979
E
13 października 2011r. o 6:55
arturkedzia napisał(a): Podziałaś na mnie przeciwbólowo i rozkurczowo :* :* :* :* :* :* :*

Nie myśl, że to takie bezinteresowne było, zależy mi na Twoim szybkim powrocie do zdrowia, bo całusy chcę odebrać osobiście :D :* :* I dla Domowników :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 października 2011r. o 8:56
arturkedzia napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Jest taka teoria spiskowa ...

... Twoja teoria mi się podoba ale ...

Wybaczenia proszę Drogi Prezesie , ta teoria nie jest moja , ja ją tylko , że się tak wyrażę kolportuję :) Wyobrażam sobie to tak : Codziennie ok godz. 22 Wszyscy , którzy czytają te słowa , poświęcą 5 minut na intensywne myślenie o Tobie Prezesie , o tym , jak zdrowiejesz. Nie ma oczywiście gwarancji na skuteczność tej metody , ale osobiście wierzę w potęgę ludzkiej Świadomości. Źaś odrobina koncentracji i wyciszenia , każdemu się przyda. Takie 5 minut do niczego nie zobowiązuje i przyznam szczerze , że liczę tutaj na osoby , które to czytają , chociaż nic nie piszą . Nie chodzi o potwierdzenie słuszności teorii , lecz o Twój powrót na parkiet :) Dobry Bóg działa przez małe cuda , doświadczyłem tego na własnym grzbiecie , stąd moja wiara. Miłego dnia Arczi :D Czółko Domownicy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
13 października 2011r. o 10:02
Pannazdzieckiem napisał(a): Codziennie ok godz. 22 Wszyscy , którzy czytają te słowa , poświęcą 5 minut na intensywne myślenie o Tobie Prezesie , o tym , jak zdrowiejesz. :D

Bez względu na gwarancję spełnienia przesłania 5min. zarezerwowane :)
Och...żeby człowiek miał moc spełniania marzeń i snów.....
Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie :*
Arturze :* :* :*
3225
#erjotka nieaktywny
13 października 2011r. o 12:14
Dzień dobry ... Tak, Jowito, byłoby cudownie mieć taką moc ..... Ale nic nie stoi na przeszkodzie, by poświęcić 5 minut na prośbę o zdrowie dla naszego przyjaciela. Choć tak szczerze mówiąc, wydaje mi się, że każdy z nas w różnych momentach dnia myśli o Arturze i o jego zdrowiu.
Mówi się, że jeśli bardzo czegoś chcemy, to cały świat działa ku temu, by to się spełniło. W przypadku Artura w to wierzę, w swoim - niekoniecznie.
Widocznie mam za zadanie na ziemi być przeciw całemu światu ...

Życzę wszystkim miłego, spokojnego dnia.
3118
#sylvia nieaktywny
13 października 2011r. o 19:29
Witam wszystkich :*
Witam Arturze :* :* :* dziękuję za miłą pogawędkę :* a ja mając dzisiaj ciężkie dni przefarbowałam włosy na RUDO :D może to mi poprawi humor?? jeszcze nie wiem jak wyglądam bo farbe mam właśnie na głowie :D

Dopisane 13.10.2011r. o godz. 19:29:

sylvia napisał(a): .....przefarbowałam włosy na RUDO :D:D

Rudy to za dużo powiedziane :D mają tylko odcień miodowy :D ale mi się bardzo podobają :)
~ niezalogowany
13 października 2011r. o 23:10
Dobrej , spokojnej nocy ....

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.