Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3225
#erjotka nieaktywny
19 października 2011r. o 16:45
E, no jak każdemu, i Tobie się zdarza :D :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
19 października 2011r. o 16:47
Zdarzy się, jak ślepej kurze ziarno :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3225
#erjotka nieaktywny
19 października 2011r. o 21:11
Śpijcie kochani wszyscy dobrze i miejcie same miłe sny :)
7612
bax
19 października 2011r. o 21:30
Witam:* tydzień mam zapracowany,jestem zabiegana i nawet :| znajduję czas na miłe spotkanie z bolecnautami :| Artur,jak ja daję radę?...nie wiem to jeszcze nie koniec spotkań.Teraz już wiem,to dzięki Tobie :* Dałeś mi wiarę,spokój i ciepło rodzinne...Dziękuję Tobie :* i wszystkim domownikom,których poznałam i jeszcze poznam :*
:| ależ mnie wzięło na wspomnienia ;( to łzy wzruszenia...
Artur :* dziękuję,że jesteś i też jetem pod "ręką" :)
Masz tu piosenkę o mnie:(

wszystkiego dobrego życzę :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 października 2011r. o 22:04
bax napisał(a): ... .Teraz już wiem,to dzięki Tobie :* Dałeś mi wiarę,spokój i ciepło rodzinne...Dziękuję Tobie :* i wszystkim domownikom,których poznałam i jeszcze poznam :*

No to mamy już dwoje takich odszczepieńców , co to przez Prezesa nauczyli się poznawać innych i jeszcze czerpią z tego satysfakcję :D Baksik ... witaj w klubie :D Nie wiem , czy zwróciłeś uwagę Drogi Prezesie .... E tam i tak wiadomo o co chodzi . Dobranoc :) Życie jest piękne . :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
19 października 2011r. o 22:20
:) :) :)

&feature=related
~ niezalogowany
19 października 2011r. o 22:40
&feature=related

&feature=related

3186
#arturkedzia nieaktywny
20 października 2011r. o 2:27
nieznajomy napisał(a): Witajcie :*
Faktycznie film masakra i E miała rację co do spostrzeżeń odnośnie niepełnosprawności :*
Jak zdrowie Arturku ? :*

Witam Wszystkich !
Wczoraj odebrałem wyniki i mam złe, OB 120 norma 15 mam białko w moczu i liczne bakterie. Krew 90% parametrów delikatnie poniżej normy. Od jutra antybiotyk będę brał ,który ma pomóc zbić to zapalenie. Jeśli to się nie uda to lekarz mówił że mnie do szpitala skieruje na specjalistyczne badania a ja wiem że to wszystko przez ten kamień. On daje mi ból i zwiększa stan zapalny. Ostatnio takie złe wyniki miałem w 2003 r przy poprzednim kamieniu 2/1 cm który miałem w pęcherzu moczowym. Po zabiegu wszystko wróciło do normy.

Za tydzień podejmę decyzję z lekarzem. Po tym antybiotyku zrobimy kolejne wyniki. Dłużej już nie będę czekał bo jestem coraz słabszy. Do tego czasu muszę znaleźć jakichś naprawdę dobrych specjalistów. Takich którzy dokładnie mnie zbadają i już mają doświadczenia i operowali takich jak ja gdyby zaistniała taka potrzeba.

Jeśli macie dla mnie jakieś rady albo sugestie co do specjalistów to chętnie wysłucham Waszych opinii. Wiem że teraz kamienie rozkrusza się laserowo. Może ktoś z Was wie gdzie są najlepsi specjaliści w naszym rejonie i w tej dziedzinie.
Sami wiecie kto pyta nie błądzi . Pozdrawiam Was Ciepło

Nieznajomy tak ten film mnie też troch przestraszył ale potem pomyślałem że to przecież mistrzowie mieli wszystko pod kontrolą więc nie ma strachu w tym fachu he he :* :* :*

Dopisane 20.10.2011r. o godz. 02:14:

E napisał(a):
nieznajomy napisał(a): E miała rację

Czasami miewam rację ;) :*

E a ja myślę że często jesteś zbyt skromna :* :* :* :*

Dopisane 20.10.2011r. o godz. 02:19:

bax napisał(a): Witam:* tydzień mam zapracowany,jestem zabiegana i nawet :| znajduję czas na miłe spotkanie z bolecnautami :| Artur,jak ja daję radę?...nie wiem to jeszcze nie koniec spotkań.Teraz już wiem,to dzięki Tobie :* Dałeś mi wiarę,spokój i ciepło rodzinne...Dziękuję Tobie :* i wszystkim domownikom,których poznałam i jeszcze poznam :*
:| ależ mnie wzięło na wspomnienia ;( to łzy wzruszenia...
Artur :* dziękuję,że jesteś i też jetem pod "ręką" :)

Baxiu proszę ale ja byłem tylko początkiem a wszystko co było potem i jest teraz tylko sobie zawdzięczasz :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 20.10.2011r. o godz. 02:24:

Pannazdzieckiem napisał(a): No to mamy już dwoje takich odszczepieńców , co to przez Prezesa nauczyli się poznawać innych i jeszcze czerpią z tego satysfakcję :D Baksik ... witaj w klubie :D Nie wiem , czy zwróciłeś uwagę Drogi Prezesie .... E tam i tak wiadomo o co chodzi . Dobranoc :) Życie jest piękne . :)

Paniusiu nie przesadzajcie z tą motywacją he he proszę ok ?
Wolę być zwykłym bohaterem tej historii.

Dopisane 20.10.2011r. o godz. 02:27:

Anonimku ładne utworki dzięki :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.