Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3225
#erjotka nieaktywny
23 października 2011r. o 22:27
Arturze, mam nadzieję, że wszystko jest u Ciebie w porządku ... Byłam u Bozi, modliłam się za Ciebie, za mnie .... Niech już będzie tylko lepiej!
Śpij dobrze
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~magnum44 niezalogowany
23 października 2011r. o 23:48
Dobranoc Art i wszyscy domownicy :)

Art, dopadło mnie to samo co Ciebie ;( ;(

Mam nadzieję, że masz się lepiej :* :*

:)
3118
#sylvia nieaktywny
24 października 2011r. o 14:56
Witajcie :)
Arturze Witaj :* :* :*
6979
E
24 października 2011r. o 15:06
~magnum44 napisał(a): Art, dopadło mnie to samo co Ciebie ;( ;(

erjotka napisał(a): Niech już będzie tylko lepiej![c/]

No i niech będzie lepiej :) Marzy mi się chwila, kiedy chociaż przez jakiś czas, nikt z nas nie będzie miał problemów. Taka mała chwila :)

sylvia napisał(a): Witajcie :)
Witaj:)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2945
Mgosia
24 października 2011r. o 16:53
Chyba muszę się za Was porządnie wziąć chorowitki :> :> :> ale zaczniemy od badania :P:P:P
A teraz mały koncercik i uciekam :)

&feature=fvst

Tą lubię szczególnie :)

&feature=related

Reszta później ;)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
24 października 2011r. o 18:49
Wolnosc jako taka nie jest celem, jest tylko srodkiem. Wolnosc nie interesuje wcale nie malej liczby osob. Dla nich wazniejsza rzecza jest wierzyc, ze sa wolni.
5183
magnum44
24 października 2011r. o 18:57
E napisał(a): Marzy mi się chwila, kiedy chociaż przez jakiś czas, nikt z nas nie będzie miał problemów.

E, też mi się to marzy... i chciałabym baaardzo żeby to nie była chwila, ale dłuugi okres czasu:):)

Dziękuję:)

Witam wszystkich w dniu dzisiejszym:)
Mam nadzieję, że był dla Was miły i dobry :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~GosiaM niezalogowany
24 października 2011r. o 19:00
~ napisał(a): Wolnosc jako taka nie jest celem, jest tylko srodkiem. Wolnosc nie interesuje wcale nie malej liczby osob. Dla nich wazniejsza rzecza jest wierzyc, ze sa wolni.

Celem z pewnością nie , jednakże stanem ducha, który pozwala żyć bez ciernia , który rani i nie pozwala normalnie egzystować :) Wolność, to zamkniecie umysłu na rzeczy zbędne będące jak śmieci i chwasty i poczucie ulgi po uprzątnięciu ich :)
Natomiast wiara w wolność pozwala czuć się wolnym . Stan umysłu jest naszą niewolą, a zarazem źródłem dającym wolność.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.