Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Janek niezalogowany
7 stycznia 2013r. o 17:01
Witam serdecznie wszystkich a zwłaszcza Gospodarza spotkania Artura ! :) Ciesze się że mogłem spotkać się w tak wesołym gronie ( może kiedyś dołączy Berluskoni :D :D ) Dziękuję że nie zapomnieliście o mnie bo ja poznałem wiele wspaniałych osób i mam miłe wspomnienia z tego dnia .
Powrót spokojny bez niespodzianek , a w pracy jedna niespodzianka u Piotra na wydechu - 00 - mimo tego pisze się raz jeszcze na kierowcę :)
Pozdrawiam wszystkich uczestników owalnego stołu :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
7 stycznia 2013r. o 21:02
~Janek napisał(a): ...( może kiedyś dołączy Berluskoni :D :D )

Jeśli przyniesie ze sobą jakieś ciasto, albo sałatkę, to może go zaprosimy, prawda Arturze :* :D :D
Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 3:36
magnum44 napisał(a): Spotkania kształcą!
Art, masz tylko posłuchać! Nie oglądać, bo nie zaśniesz;)
Jutro relacja:)

Dopisane 08.01.2013r. o godz. 03:26:

~Janek napisał(a): Witam serdecznie wszystkich a zwłaszcza Gospodarza spotkania Artura ! :) Ciesze się że mogłem spotkać się w tak wesołym gronie. Dziękuję że nie zapomnieliście o mnie bo ja poznałem wiele wspaniałych osób i mam miłe wspomnienia z tego dnia .
Powrót spokojny bez niespodzianek , a w pracy jedna niespodzianka u Piotra na wydechu - 00 - mimo tego pisze się raz jeszcze na kierowcę :)
Pozdrawiam wszystkich uczestników owalnego stołu :D

Janku Witam Cię teraz w naszym wirtualnym domku. Przyznam że masz duże poczucie humoru Ty pasujesz a Berluskoni do nas nie pasuje bo on dochodzi tylko do ośmiu he he. :) Piotr ma poprostu moc he he ale to się może zmienić jak będziesz go częściej woził he he :)

Dopisane 08.01.2013r. o godz. 03:36:

E napisał(a):
~Janek napisał(a): ...( może kiedyś dołączy Berluskoni :D :D )

Jeśli przyniesie ze sobą jakieś ciasto, albo sałatkę, to może go zaprosimy, prawda Arturze :* :D :D
Domownicy :*

Eno nie wiem jak po prawi wynik to pogadamy he he :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
7612
bax
9 stycznia 2013r. o 21:34
Witam :)
...No i mamy ten niepewny 2013rok...aaa,rok jak każdy inny,wirusy odchodzą i to jest dobra wiadomośc :)
Artur,jak tam u Was ze zdrówkiem?
Pozdrawiam:* :)

6979
E
10 stycznia 2013r. o 6:44
bax napisał(a): ...No i mamy ten niepewny 2013rok...

Baxiu :* jaki niepewny:| on ma być dobry, bo...nie ma wyjścia :D
Tego właśnie Wszystkim życzymy, żeby w końcu parę spraw się "rozsupłało"
Arturze :* Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5221
#Jowita nieaktywny
10 stycznia 2013r. o 7:30
Witam :* Arturze :* :* :* Nowy Roczek widzę w tęczowych kolorach czego oczywiście wszystkim życzę :* :*
7612
bax
10 stycznia 2013r. o 14:54
E napisał(a):
bax napisał(a): ...No i mamy ten niepewny 2013rok...

Baxiu :* jaki niepewny:| on ma być dobry, bo...nie ma wyjścia :D
...

Ło jej :| zaś labitynt :D
No i ładnie,wszyyystko pokręcone :| ,a wyjścia z kompasem poszukamy :* :)
tylko jak on działa :| :D
;)

5221
#Jowita nieaktywny
10 stycznia 2013r. o 19:40
Baxiu :) szukanie wyjścia z labiryntu ...światełek jest wiele, ale które wybierzemy ??? To zależy od nas samych ;0

"Jeśli ktoś chce dotrzeć do określonego miejsca niech wybierze jedną drogę i nie zastanawia się nad innymi, ponieważ nie byłaby to już podróż lecz włóczęga." (Seneca Młodszy)
„Labirynt uczy nas, że stawiając stopę za stopą, możemy wyciszyć umysł i odnaleźć własne centrum. Droga może być trudna, a lekcją jest zaufać drodze.” ( L. Artres)
„W labiryncie zaczynasz tropić tajemnicę własnego życia” (G. Candolini)
Każdy dostaje swoją własną złotą nić i musi znaleźć własne wyjście z labiryntu. :) Bede Griffiths
Tylko ta złota nić często po drodze traci swój blask i wtedy "dopada" nas zwątpienie...

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.