Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7632
#VIP007 nieaktywny
8 marca 2013r. o 8:06
Witaj Arturze Waleczny :* oraz wszyscy zrzeszeni i nie zrzeszeni,a przede wszystkim kobitki goszczące tutaj na Twoim forum :D którym pozwolę sobie przesłać życzenia z okazji Dnia Kobiet -życząc radosnych ,pogodnych dni ,uśmiechu ,zdrowia oraz pogody ducha na co dzień ..szczególne pozdrowienia dla Twojej mamy Arturze...[img=1362726206_lk0myjq.jpg]

3majcie się cieplutko i zdrowo :D :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7612
bax
8 marca 2013r. o 22:59
Aaaa dziękuję :D :)
Witaj Artur:)
Coś tu cicho w domciu:(...nie zastawiajmy się pogodą domownicy :> szkoda,że się "oddalamy" po mimo bliskiej odległości :) ...
Bądź co bądź,wirus mnie dopadł jakiś taki,co jelita wężownicą przeorał ;) :D
Ale jestem i łącza działają :)
A,u Was ,to,że zima nie odeszła -wiem :) netu nie macie do holery czy co ?? !! :> wiem,że Artur:* czyta i bajerowac najlepiej potrafi,ale z kim haaa :>
Pozdrawiam Was :* "...ciule"-jak Tojsieńka mawia :) bez urazy oczywiście :) !!
6979
E
9 marca 2013r. o 10:15
Jak to nie ma z kim :| Toż ja się dwoje i troje, gdzie można ;)
Dzień dobry Arturze :* Domownicy :* i wszyscy "zaglądający" :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5183
magnum44
10 marca 2013r. o 10:50
Art:*:*
Ani mi się waż z domku wychodzić, bo zimno przenikliwe i jazda figurowa na lodzie zalecana!
Wczoraj, jak wróciłam z podróży mało orła nie wywinęłam, dlatego ostrzegam;)

Zdrówka życzę Tobie i Rodzicom:):)
Przesyłam buziole:
:* :* :* :* :* :*

Domownicy, radosnego dnia!
:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 marca 2013r. o 2:59
VIP007 napisał(a): Witaj Arturze Waleczny :* oraz wszyscy zrzeszeni i nie zrzeszeni,a przede wszystkim kobitki goszczące tutaj na Twoim forum :D którym pozwolę sobie przesłać życzenia z okazji Dnia Kobiet -życząc radosnych ,pogodnych dni ,uśmiechu ,zdrowia oraz pogody ducha na co dzień ..szczególne pozdrowienia dla Twojej mamy Arturze...3majcie się cieplutko i zdrowo :D :*

Witam Wszystkich !
VIPO7 chwała Ci za to tylko Ty jeden złożyłeś życzenia naszym niewiastom. Ja niestety wtedy zasnąłem przed TV. Starość nie radość he he a tak poważnie to ostatnio mało śpię bo mi się zdrowie nieco pogorszyło. Szczegółami nie będę zanudzał bo na mój teraźniejszy stan złożyło się kilka pr zypadkowych okoliczności i teraz trzeba je powoli opanować. Mamie wszystko czytałem. Dziękowała Ci :)

Dopisane 12.03.2013r. o godz. 02:27:

bax napisał(a): Witaj Artur:) Coś tu cicho w domciu:(...nie zastawiajmy się pogodą domownicy :> szkoda,że się "oddalamy" po mimo bliskiej odległości :) ... Bądź co bądź,wirus mnie dopadł jakiś taki,co jelita wężownicą przeorał ;) :D Ale jestem i łącza działają :)
A,u Was ,to,że zima nie odeszła -wiem :) netu nie macie do holery czy co ?? !! :> wiem,że Artur:* czyta i bajerowac najlepiej potrafi,ale z kim haaa :>

Baxiu nie denerwuj się jest cicho bo już każdy ma dość tej długiej zimy a poza tym jak widać wirusy nie dają za wygraną. U nas znów mnóstwo chorych głównie na zapalenie oskrzeli i dzieci i dorośli chorują. Ja też znów się boję zarażenia.Sama chorowałaś to wiesz, że chory woli leżeć a nie tu pisać. Zobaczysz będzie ciepło to wszyscy się ożywią. Dzięki ale powiem Ci szczerze że mój bajer też podupadł wraz ze zdrowiem ale mam nadzieję że to jeszcze tylko tydzień potrwa i nastąpi powrót do normy. Cieszę się że wyzdrowiałyście :* :*

Dopisane 12.03.2013r. o godz. 02:38:

E napisał(a): Jak to nie ma z kim :| Toż ja się dwoje i troje, gdzie można ;)
Dzień dobry Arturze :* Domownicy :* i wszyscy "zaglądający" :*

E spoko już Baxia uspokoiłem . Jeszcze tydzień zimna a reszta to leto i leto he he. Będzie nam się chciało bardziej chcieć oczywiście mówię za siebie he he :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 12.03.2013r. o godz. 02:57:

magnum44 napisał(a): Art:*:*
Ani mi się waż z domku wychodzić, bo zimno przenikliwe i jazda figurowa na lodzie zalecana!
Wczoraj, jak wróciłam z podróży mało orła nie wywinęłam, dlatego ostrzegam;)

Zdrówka życzę Tobie i Rodzicom:):)
Przesyłam buziole:
:* :* :* :* :* :*

Domownicy, radosnego dnia!
:*

Magnum44 parę dni siedziałem w domu ale nie da się dłużej wytrzymać bo bez świeżego powietrra człowiek umiera he he. Dobrą tą piosenkę dobrałaś, fajny tekst he he :* :* :* :* :*

Dopisane 12.03.2013r. o godz. 02:59:

Miłego dnia Wszystim życzę i zdrowia :* :* :* :* :* :* :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
12 marca 2013r. o 8:41
Witam wszystkich Domownikow :* :* :* Arturze :* :* :* :* :*
Wiele nie pisze bo ta horera tzn. komputer robi mi na zlosc....i nie wiem co i ile razy mi powtorzy ;( Tez jestem juz zmeczona ciaglym siedzeniem w domu i brakiem slonka i jak Ty oczekuje go z niecierpliwoscia.Zdrowko sama nie wiem czy lepiej, czy gorzej czy tez stanelo w miejscu.Dziwny to i przerazajacy stan kiedy nie potrafisz okreslic co sie dzieje. Ale co tam, wazne,ze coraz lepiej mi sie czyta i pisze. Pozdrawiam serdecznie, zycze zdrowka i pogody :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
13 marca 2013r. o 7:53
Jowita napisał(a): Dziwny to i przerazajacy stan kiedy nie potrafisz okreslic co sie dzieje.

Tak Jowitko :* taki stan jest przerażający w każdej dziedzinie.
Jeśli zdajemy sobie sprawę z zagrożenia, to możemy wziąć "byka za rogi" i z nim walczyć. Natomiast jeśli zagrożenie jest"nienazwalne", to...:(
Dużo sił i zdrówka, do walki z przeciwnościami losu, Wam życzę :)
Arturze :*Domownicy:*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
14 marca 2013r. o 4:12
Jowita napisał(a): Witam wszystkich Domownikow :* :* :* Arturze :* :* :* :* :*
Wiele nie pisze bo ta horera tzn. komputer robi mi na zlosc....i nie wiem co i ile razy mi powtorzy ;( Tez jestem juz zmeczona ciaglym siedzeniem w domu i brakiem slonka i jak Ty oczekuje go z niecierpliwoscia.Zdrowko sama nie wiem czy lepiej, czy gorzej czy tez stanelo w miejscu.Dziwny to i przerazajacy stan kiedy nie potrafisz okreslic co sie dzieje. Ale co tam, wazne,ze coraz lepiej mi sie czyta i pisze. Pozdrawiam serdecznie, zycze zdrowka i pogody :* :* :* :* :* :* :*

Witam Wszystkich !
Wiadomość dnia : Mamy nowego Papieża co oznacza że Nasz przyjaciel Stasinek będzie teraz miał ogrom pracy z organizacją audiencji, przyjmowaniem delegacji z całego świata. Dużo sił i wytrwałości życzymy Ci Stasinku w realizacji tych trudnych zadań :)

Jowito już czwartek jeszcze parę dni i odżyjemy. Brak mocy żeby określić co się dzieje potęguj stres i strach a to najgorsze co może był.
Cieszę się że Twój wzrok uległ znacznej poprawie.Oby tak dalej :* :* :* :* :* U mnie też jest poprawa :)

Dopisane 14.03.2013r. o godz. 04:06:

Jowita napisał(a): Witam wszystkich Domownikow :* :* :* Arturze :* :* :* :* :*

Witam Wszystkich !
Wiadomość dnia : Mamy nowego Papieża co oznacza że Nasz przyjaciel Stasinek będzie teraz miał ogrom pracy z organizacją audiencji, przyjmowaniem delegacji z całego świata. Dużo sił i wytrwałości życzymy Ci Stasinku w realizacji tych trudnych zadań :)

Jowito już czwartek jeszcze parę dni i odżyjemy. Brak mocy żeby określić co się dzieje potęguj stres i strach a to najgorsze co może był.
Cieszę się że Twój wzrok uległ znacznej poprawie.Oby tak dalej :* :* :* :* :* U mnie też jest poprawa :)

Dopisane 14.03.2013r. o godz. 04:12:

E napisał(a): [Dużo sił i zdrówka, do walki z przeciwnościami losu, Wam życzę :) Arturze :*Domownicy:*

E będziemy starać jednak wszystko w rękach Boga :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim żę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza