Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
20 lutego 2013r. o 3:41
hemi napisał(a): witam po wiekach Arturze :)
jak tam zima mija?

Widzę,ze temat t zyje :)

a ja musze pochwalić swa małzonke Kasię bo...ma skubana smyka do jazdy :)
napatrzyła się jak jeżdże i...wczoraj zaczęła trenować na lotnisku latanie boczurem i zmiany kierunków jazd przechodząc z jednego boczurka w drugi i...jak na pierwszy raz to...

Znajdź mi Arturze kobietę,która leci pełnym boczurem z prędkością ok.80-100km/h w kontrolowanym poślizgu :D :D
Takie rzeczy tylko moja Kasia:)

Szkoda,że na podwórku u Ciebie się tak nie da,zobaczył bys Kasie w akcji :)

a 7.03 ma egzamin na kat B :):)[img=1361208045_kckabww.jpg]

Witam Wszystkich !
Widać zima nie powiedziedziała ostatniego słowa tylko pokazuje nam, że wiosna jeszcze musi poczekać. Ja wychodzę z domu w kratkę. Wolę przeczekać te wiatry i śnieg tym bardziej że poprzedniej nocy znów zagorączkowałem ale mam nadzieję że tylko jednorazowy incydent bo dość mam już tych wirusów.

Hej Chemi temat żył i będzie żył. Na zdj ładnie taka jazda wygląda
ale to jednak nie do końca bezpieczna zabawa szczególnie przy takiej prędkości. Napewno taka nauka doda Kasi pewności siebie na zwykłych drogach. Widzisz tyle się znacie a Kasia nadal Cię zaskakuje. :)
Kasia powodzenia Ci życzę na egzaminie. Napewno zdasz. Ostatnio tak wywróżyłem żonie mego kolegi i zdała za pierwszym razem.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5221
#Jowita nieaktywny
20 lutego 2013r. o 9:06
Witaj Arturze :* :* :* Dzien dobry wszystkim Domownikom :* Mysle, ze u Ciebie wszystko est oky :* u mnie malymi kroczkami wraca do normy :) Zycze zdrowka :*
6979
E
20 lutego 2013r. o 21:27
Wczoraj zajrzałam na długoterminową prognozę pogody i...01.03 ma być koło 10 na+:)
Gdyby to się sprawdziło, to... :) :) :)
Arturze:* czekamy, bo to już bliżej , jak dalej:)
Domownicy:)

[img=1361392029_gw2jfvk.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
23 lutego 2013r. o 3:57
Jowita napisał(a): Witaj Arturze :* :* :* Dzien dobry wszystkim Domownikom :* Mysle, ze u Ciebie wszystko est oky :* u mnie malymi kroczkami wraca do normy :) Zycze zdrowka :*

Witam Wszystkich !
Jowito dawno tu nie zaglądałaś ale cieszę się że u Ciebie też powoli się sytuacja normuje się na lepszą. U mnie jest podobnie i czekamy na wiosnę :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 23.02.2013r. o godz. 03:57:

E napisał(a): Wczoraj zajrzałam na długoterminową prognozę pogody i...01.03 ma być koło 10 na+:)
Gdyby to się sprawdziło, to... :) :) :)
Arturze:* czekamy, bo to już bliżej , jak dalej:)
Domownicy:)

[img=1361392029_gw2jfvk.jpg]

E Ja też w TV słyszałem i widziałem że odwilż będzie. Jakoś dłuży mi się ta zima ale jeszcze tydzień wytrzymam he he :*
+10 o toby już fajnie było. No to czekamy :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
7612
bax
24 lutego 2013r. o 20:12
...I nadeszła upragniona odwilż...achhh...czas łopatę schowac,bo ręce opadają:(...hmmm...jak ją schowam :| ..to może już na dobre ;)
Czekamy na na wiosnę...ale już taką prawdziwą....
Pozdrawiam :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
26 lutego 2013r. o 3:46
a
bax napisał(a): ...I nadeszła upragniona odwilż...achhh...czas łopatę schowac,bo ręce opadają:(...hmmm...jak ją schowam :| ..to może już na dobre ;)
Czekamy na na wiosnę...ale już taką prawdziwą....
Pozdrawiam :)

Witam Wszystkich !
Baxiu żebyś Ty zobaczyła jakie hałdy mój Tato naodrzucał. Chciałem ten śnieg gdzieś sprzedać ale nie ma kupców a teraz to już napewno nie zarobię bo odwilż he he. To nic, najważniejsze niech ta zima się już kończy. Ja już w necie ogl. jak można przyprawić różne mięsa na grilla. Aż głodny byłem po obejrzeniu tych prezentacji he he.Tato jeszcze łopatę trzyma w pogotowiu he he ale też narzeka na bóle. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 26.02.2013r. o godz. 03:46:

6979
E
26 lutego 2013r. o 6:39
bax napisał(a): ..czas łopatę schowac,bo ręce opadają:(

Baxiu :* teraz to wiosła potrzebne :D
arturkedzia napisał(a): Ja już w necie ogl. jak można przyprawić różne mięsa na grilla.

Ty kusicielu :D oglądaj, oglądaj, a my później będziemy robić eksperymenty kulinarne:D
Arturze :* Domownicy :* [img=1361857160_mqnh0vx.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
27 lutego 2013r. o 3:13
E napisał(a): [Ty kusicielu :D oglądaj, oglądaj, a my później będziemy robić eksperymenty kulinarne:D

Witam Wszystkich !
E oczywiście jestem za. W necie jest tyle fajnych przykładów że całe lato możemy eksperymentować aby tylko zdrowia nam starczyło :) :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.