Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7632
#VIP007 nieaktywny
16 czerwca 2013r. o 21:53
Witajcie Aniołki Arturka Walecznego :* :* :* jak tu milusio :] i to jest piękne i nie powtarzalne- tak 3majmy.Wpadłem na momencik ,poczytałem ,poczytałem rozkojarzyłem się :| :| a teraz pora powiedzieć wszystkim dobranoc zrzeszeni i nie zrzeszeni :| ,spadam lulu jutro ciężki dzień urlopowy ,co prawde już nie taki jak rok temu gdy koordynatorem urlopowym był Art-i,,,wspomnienia wspomnienia :| 3majcie się cieplusio i całusnie,,,,pozdrowienia dla domowników :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 czerwca 2013r. o 22:24
O żesz Ty bawidamku :* Jak nic, idziesz w ślady Prezesa Walecznego :)

Dobrej nocy Domownicy... pozwolę sobie , jako stary , zniedołężniały i zezfrustrofuowanyśćmieszek przytoczyć :

Wierzyłem w Artura wyleczenie ( nie udało się ) , wierzę w Jego dalszą egzystencję , w reinkarnację .

I niech się chrześcjańscy fundamentaliści , z łaski swojej ode mnie odcyndolą.

Arczi , szykuj mi te hurysy w tym Twoim niebie, te Twoje Anielice , co to je zawsze obmacywać chciałeś :D

Dobranoc Bolecnauci :*

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
17 czerwca 2013r. o 5:47
Dzień dobry:)
Kiedy odchodzi Ktoś nam bliski, to bardzo chcielibyśmy mieć możliwość spotkania z Nim. Tyle słów nie wypowiedzianych, tyle emocji nie wyrażonych.
Arturze :* w tej chwili już Jesteś tam, gdzie być powinieneś, a gdzie to jest? Tylko Bóg to wie:)
Domownicy :* cieszmy się życiem, "wyciskajmy" z niego każdą, nawet najdrobniejszą kropelkę radości, czego Wam i sobie życzę :) [img=1371440821_j5pk1za.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4668
#Anonim4668 nieaktywny
17 czerwca 2013r. o 6:34
...Arturze...jest sprawa...:*
....proszę zalatw mi lewe klucze do bramy Świętego....i powiedz Panu Bogu,że "POSZCZELONY" Damian bardzo go kocha....dzięki z góry...tzn. z dolu.....

P.S....pogadaj też z aniolami od totolotka(gier liczbowych)...aby zalatwili mi pefną szóstkę....WIEM,ŻE MOGĘ NA CIEBIE LICZYĆ...:d......
...wszyscy placzą po Tobie,ale przecież Ty żyjesz nadal...buziole...:*:*:*
5777
#agaser nieaktywny
17 czerwca 2013r. o 15:43
Piracie coraz bardziej Cię lubię-często tu zaglądam i na ogół smutkiem i nostalgią wieje,przy Twoim wpisie nie sposób się nie uśmiechnąć.
6979
E
17 czerwca 2013r. o 20:08
agaser napisał(a): ...często tu zaglądam i na ogół smutkiem i nostalgią wieje

Agaser :) to nie tak. Przez kilka lat, Domek był bardzo wesołym miejscem, ale na chwilę obecną, każdy z nas przeżywa odejście Artura i musi minąć trochę czasu, zanim wszystko wróci...no właśnie do czego?
Czytam Twoje wypowiedzi i rozumiem, że potrzebujesz odrobiny, a może ogromnej dawki optymizmu, ale Ty także możesz być osobą, która będzie wnosiła radość w to miejsce:)
Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 czerwca 2013r. o 22:04
capitanosss napisał(a): ....WIEM,ŻE MOGĘ NA CIEBIE LICZYĆ ...

Jasne , że tak :D Ten Skubaniec jest niezniszczalny :) Nie wiem , czy Ci opowiadałem Damian , jak Prezes negocjował z kamieniarzem swój własny pomnik ... ? :D
To trzeba mieć tupet :D

Dobranoc Domownicy :)

Dopisane 17.06.2013r. o godz. 22:04:

i optymizm , ma się rozumieć :) Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5777
#agaser nieaktywny
17 czerwca 2013r. o 22:38
Panna-opowiedz,jeśli możesz

Dopisane 17.06.2013r. o godz. 22:38:

E-ja wiem,bo podczytuję Was od dawna,ale przyznać muszę,że post Pirata mnie rozbawił,to naprawdę wielka sztuka z żartem a jednak z ogromnym szacunkiem wypowiedzieć się w ten sposób,w takiej sytuacji.

Spokojnej nocy Kochani

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.