Cooo tammm dywanik;) Magnum :* mnie się tu "ciężko" pisze,ale czytam i słucham,czasem i zagram...brak mi słów do opisania,tego co czuję...jak w lesie- krzyk,wołanie bez "echo"...
Dobranoc :*
Udanego urlopu pracusie :) :* potem wrzucicie jakie "klimaty" wczasowicze? ;)
sylvia napisał(a): Kochaniutka jak na swoje możliwości i Polską pogode to i nawet opalona :D. I obyś miała lepszą pogode od mojej na urlopie :*
Super ! Cieszę się:*
U mnie pogoda będzie jak ta lala ;(
Nie cieszę się, bo... słoneczka nie lubię, ale przygotowałam się na jego przyjęcie.
Będzie superancko, bo w WYBORNYM towarzystwie jadę :):)
bax napisał(a): ...jak w lesie- krzyk,wołanie bez "echo"...
Baxiu, chcesz żebym dwururkę załadowała ? :>
I... poszła polować na króliczki ? :P
Głowa do góry i "cyc" do przodu ! :*
Heh... Dziewczyny... :):)
Gary lubię i jestem na ich punkcie "zboczona", a co !
To nagranie lubię bardzo, bardzo:):)
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
magnum44 napisał(a):
Super ! Cieszę się:*
U mnie pogoda będzie jak ta lala ;(
Nie cieszę się, bo... słoneczka nie lubię, ale przygotowałam się na jego przyjęcie.
Będzie superancko, bo w WYBORNYM towarzystwie jadę :):)
Magnum noo i wszystko na opak ja kocham słoneczko i miałam go jak na lekarstwo :) Ale właśnie to że towarzystwo miałam najlepsze na świecie moje wakacje są cudowne :) I Twoje też takie będą mimo słoneczka :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.