Jakoś takoś ,coś w powietrzu wisi czy jak :| ...chyba nadchodzi kolejna fala kulminacyjna frontów atmosferycznych :| ;) ...a lotto?...nooo tak,znów mi nie po drodze do kolektury było ;( to niiic 3 zeta w kieszeni...
Tak mnie na wspominki wzięło,ale ...żonkile wyszły z ziemi,gdzieś tam przebiśniegi zakwitły,ale tylko wiosennych bazi/kotków nie widac',czyżby to nie koniec zimy?...arktyczne mrozy nas omijają i niech tak będzie :)
Artur :*o tej porze zawsze był i ...teraz czuwa...jejku jak ten czas leci,a mnie tylko zmarszczki doszły ;) aaa tammmm...sie coś tam wklepie w lato i śladu nie bedzie...
Ferie w pełni,to i się szwędam tu i tam i naszła mi w ucho ta piosnka,a jakaś taka mnie nie znana,a fajna...
vip? Ty,to ten prawdziwy czy się podszywasz ? :| ...
Ciii,licho nie śpi :> "tylda" Ty też po nocce? ;)
dooobra,czas łącza zawijac',kimono rozwiac',i pośnimy se kolorowo,zdrowo i bajkowo :*
Ot i taki rym nad ranem w środku nocy ;)
A...jednak cosik w powietrzu idzie...
Słodkiej drzemki do rana życzę :)
bax napisał(a): Artur :*o tej porze zawsze był i ...teraz czuwa...
Masz rację, On już na zawsze będzie, bo wpisał się w nasze serca:)
bax napisał(a): jejku jak ten czas leci,a mnie tylko zmarszczki doszły ;)
A, to witamy w klubie :D
Domownicy, wiem, wiem i nie tylko ;) miłego dnia :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~ napisał(a): REchoczEsz się cały czas, to i masz zmarszczki mimicznE! :>
A gdzie tam przez cały czas :| ale "kurze łapki" są OK.
Botoksowi mówię NIEEEE :D
Domownicy i niE tylko :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
:D
A czy mi czegoś brakuje :| :D [img=1393515441_kk1k31w.jpg]
Domownicy, Ci ze zmarszczkami i bez :*
[img=1393515684_gtavt91.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.