Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7612
bax
19 lutego 2014r. o 0:32
Jakoś takoś ,coś w powietrzu wisi czy jak :| ...chyba nadchodzi kolejna fala kulminacyjna frontów atmosferycznych :| ;) ...a lotto?...nooo tak,znów mi nie po drodze do kolektury było ;( to niiic 3 zeta w kieszeni...
Tak mnie na wspominki wzięło,ale ...żonkile wyszły z ziemi,gdzieś tam przebiśniegi zakwitły,ale tylko wiosennych bazi/kotków nie widac',czyżby to nie koniec zimy?...arktyczne mrozy nas omijają i niech tak będzie :)

Artur :*o tej porze zawsze był i ...teraz czuwa...jejku jak ten czas leci,a mnie tylko zmarszczki doszły ;) aaa tammmm...sie coś tam wklepie w lato i śladu nie bedzie...
Ferie w pełni,to i się szwędam tu i tam i naszła mi w ucho ta piosnka,a jakaś taka mnie nie znana,a fajna...

vip? Ty,to ten prawdziwy czy się podszywasz ? :| ...

Domownicy :* ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 lutego 2014r. o 1:09
Prawdziwy to: VIP007

7612
bax
19 lutego 2014r. o 1:18
~ napisał(a): Prawdziwy to: VIP007

Ciii,licho nie śpi :> "tylda" Ty też po nocce? ;)
dooobra,czas łącza zawijac',kimono rozwiac',i pośnimy se kolorowo,zdrowo i bajkowo :*
Ot i taki rym nad ranem w środku nocy ;)
A...jednak cosik w powietrzu idzie...
Słodkiej drzemki do rana życzę :)
6979
E
22 lutego 2014r. o 10:12
bax napisał(a): Artur :*o tej porze zawsze był i ...teraz czuwa...

Masz rację, On już na zawsze będzie, bo wpisał się w nasze serca:)
bax napisał(a): jejku jak ten czas leci,a mnie tylko zmarszczki doszły ;)

A, to witamy w klubie :D
Domownicy, wiem, wiem i nie tylko ;) miłego dnia :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~ niezalogowany
26 lutego 2014r. o 17:35
E napisał(a):
bax napisał(a): jejku jak ten czas leci,a mnie tylko zmarszczki doszły ;)

A, to witamy w klubie :D

REchoczEsz się cały czas, to i masz zmarszczki mimicznE! :>

:>:>:>Przyjrzyj się mojej buźce :> :> :>

0 !!!(słownie:zero) :>
6979
E
26 lutego 2014r. o 20:26
~ napisał(a): REchoczEsz się cały czas, to i masz zmarszczki mimicznE! :>

A gdzie tam przez cały czas :| ale "kurze łapki" są OK.
Botoksowi mówię NIEEEE :D
Domownicy i niE tylko :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~$ niezalogowany
26 lutego 2014r. o 22:28
~ napisał(a):
E napisał(a):

:>:>:>Przyjrzyj się mojej buźce :> :> :>

0 !!!(słownie:zero) :>

RozumiEEEEEm, jak 0!!! (słownie:zero), czyli NUL :D to popieraMMM :|
6979
E
27 lutego 2014r. o 16:41
:D
A czy mi czegoś brakuje :| :D [img=1393515441_kk1k31w.jpg]

Domownicy, Ci ze zmarszczkami i bez :*
[img=1393515684_gtavt91.jpg]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Zapraszamy