Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
5 października 2014r. o 20:42
W każdej roku porze, coś dobrego zdarzyć się może :)
I niechby tak się działo tej jesieni, czego Wam i sobie życzę :) :* [img=1412534506_487prfk.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7632
#VIP007 nieaktywny
7 października 2014r. o 20:02
E napisał(a): W każdej roku porze, coś dobrego zdarzyć się może :)
to fakt :] witajcie zrzeszeni i nie zrzeszeni :* :* tylko siać ,orać i zbierać plony ;) ja coś takiego wyszperałem,,,[img=1412704721_qnbebkq.jpg]

ups,,,ale tu się zaczyna robić atmosferka zadumy i refleksji ;)
3majcie się cieplusio. Ech :*
6979
E
7 października 2014r. o 20:28
Przychodzi E do restauracji i prosi o menu.
Po dokładnej analizie przysmaków, zamawia:
Podwójny spokój poproszę :|
I tym optymistycznym akcentem, dobrej nocy życzę :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5183
magnum44
7 października 2014r. o 22:00
E :*

E napisał(a): ...
Podwójny spokój poproszę :|

A co na deser dla szanownej Pani? :)

VIP007 :* - fajne coś wyszperałeś! :)

Domownicy :*

:)

Arturze, wczoraj miałeś imieniny :*
Pamiętałam :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
6979
E
8 października 2014r. o 6:45
magnum44 napisał(a): A co na deser dla szanownej Pani? :)

Magnum:* na deser ...nieustannie

Domownicy, miłego dnia :) :* :)

7632
#VIP007 nieaktywny
8 października 2014r. o 21:22
Witajcie zrzeszeni i nie zrzeszeni :D witaj magnum :* puk puk witajcie domownicy ,, ;)
ale mi się czka ;) coś mi się widzi ,że to te recepty na życie mi się odbijają :D [img=1412795994_udjklbh.jpg]

3majcie się cieplusio,,,,,
6979
E
9 października 2014r. o 7:11
VIP007 napisał(a): coś mi się widzi ,że to te recepty na życie mi się odbijają :D
VIP-o :* recepty są w porządku, tylko życie płata czasami...figle :| :D
Domownicy :* [img=1412831472_yg7fwzv.jpg]

7612
bax
15 października 2014r. o 23:29
a może jakieś spotkanko ?
Domownicy :*
piosnka taka co mnie akurat dziś i w Tym domciu pasi...

Padammm...

Dopisane 15.10.2014r. o godz. 22:34:

Właśnie mija tydzień odkąd prosząc o spotkanko,nic się nie zmienia...to tylko zapodam piosnkę,o co by ŚP. Artur czuwał nad Wami :* i ...DZIĘKUJĘ za wsparcie ...

Dopisane 15.10.2014r. o godz. 23:29:

..."Przyłapałem się w tej samej chwili na tym, że nie zawsze, nie zawsze oczywiście, ale czasami, jeśli akurat śmieję się, to dlatego, żeby po prostu nie zapłakać. ..."
Edward Stahura
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.