W każdej roku porze, coś dobrego zdarzyć się może :)
I niechby tak się działo tej jesieni, czego Wam i sobie życzę :) :* [img=1412534506_487prfk.jpg]
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Przychodzi E do restauracji i prosi o menu.
Po dokładnej analizie przysmaków, zamawia:
Podwójny spokój poproszę :|
I tym optymistycznym akcentem, dobrej nocy życzę :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
magnum44 napisał(a): A co na deser dla szanownej Pani? :)
Magnum:* na deser ...nieustannie
Domownicy, miłego dnia :) :* :)
Witajcie zrzeszeni i nie zrzeszeni :D witaj magnum :* puk puk witajcie domownicy ,, ;)
ale mi się czka ;) coś mi się widzi ,że to te recepty na życie mi się odbijają :D [img=1412795994_udjklbh.jpg]
VIP007 napisał(a): coś mi się widzi ,że to te recepty na życie mi się odbijają :D
VIP-o :* recepty są w porządku, tylko życie płata czasami...figle :| :D
Domownicy :* [img=1412831472_yg7fwzv.jpg]
a może jakieś spotkanko ?
Domownicy :*
piosnka taka co mnie akurat dziś i w Tym domciu pasi...
Padammm...
Dopisane 15.10.2014r. o godz. 22:34:
Właśnie mija tydzień odkąd prosząc o spotkanko,nic się nie zmienia...to tylko zapodam piosnkę,o co by ŚP. Artur czuwał nad Wami :* i ...DZIĘKUJĘ za wsparcie ...
Dopisane 15.10.2014r. o godz. 23:29:
..."Przyłapałem się w tej samej chwili na tym, że nie zawsze, nie zawsze oczywiście, ale czasami, jeśli akurat śmieję się, to dlatego, żeby po prostu nie zapłakać. ..."
Edward Stahura
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.