Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ile zarabia kelner na weselu?

~ciekawe ... niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 14:56
~kelnerka napisał(a): ja zarabiam 10,50 za godz. na przyjęciu
a obliczalas ile to wychodzi na sekunde ?? ciekawe... moze ktos policzy ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 16:23

a zdradzisz gdzie tyle placa bo jestem kelnerka pare lat i jakos nie wieze
~ niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 16:55
~ciekawe ... napisał(a):
a obliczalas ile to wychodzi na sekunde ?? ciekawe... moze ktos policzy ??

0,2916666666667 grosza na sekunde, lub 0,0029166666667 zl. na sekunde.
~ niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 17:08
prawie 3 gr na sekunde, chyba dobrze co ??
~niezadowolone niezalogowany
6 czerwca 2011r. o 12:09
ja wczoraj z kolezanka wrocilam z naszego pierwszego wesela..ogolnie masakra..zapiernicz niesamowity..nog nie czujemy do tego wszystkiego tylko 1h snu..w sobote zaczelysmy prace od 9 w niedziele skonczylysmy ok 6, 1g snu i znowu do roboty...poprawiny skonczyly sie o 21 ale trzeba bylo jeszcze posprzatac wiec w domu bylysmy ok godziny 24...robilysmy jak glupie przez ok.36 godzin praktycznie caly czas na nogach, mialysmy dostac 350zl, a na koniec pracy dostalysmy 200zl..wiecej na pewno na takie cos nie pojdziemy, nie oplaca sie zapieprzac za 200 zl tyle godzin-to czysty wyzysk!
5134
#TOjsienka nieaktywny
6 czerwca 2011r. o 13:06
Powiem tak pracuję dorywczo w firmie kateringowej i kelner ma 350 za wesele z poprawinami ale najczęściej zaczyna się organizacje od czwartku.Poprawiny najczęściej trwają do 18 i mniej więcej o tej godzinie się zmywamy z tym że już w trakcie poprawin ogarniamy co sie da na bieżąco jeżeli zostajemy dłużej jest płacone extra.A że w nocy nie pośpisz no niestety obsługa niestety tak ma.To zależy tylko od pracodawcy czy wam uczciwie zapłaci bo za kolejne godziny on też na pewno solidnie kasuje klienta.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
4862
#MalinowaMamba nieaktywny
6 czerwca 2011r. o 13:48
200 zl tyle godzin-to czysty wyzysk![
a gdzie to tak płacą???
~ niezalogowany
6 czerwca 2011r. o 13:54
tyle co napiwki
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo