"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Hegemon napisał(a): Pistoleciku !
Trzy ... coś tam, coś tam ... pajacyk uprzejmie prosi : )
Hegemonie, staram się jak mogę! : )
A te trzy… coś tam, coś tam… widzę co dnia i śni mi się co noc, bo ja kocham te trzy coś tam : )
Tak bardzo bym chciała trafić dla Pajacyka : )
Poluję dzisiaj długo… może się uda!
83366!
Nic lepszego dzisiaj nie trafię, ale, ale ja tu widzę... hi hi hi - dobrze widzę! ; )
Aż se zagram przed północą!
Dopisane 15.09.2012r. o godz. 00:01:
Heh, teraz już jest: 83525!
No!
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.