Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ciekawe Filmy!!

10114
#alter nieaktywny
5 września 2016r. o 21:37
Kolejny western zapowiada się nieźle! ;):)

[img=1473104161_k39akse.png]

Jak obejrzę to o nim napiszę :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
315
#mir.ko nieaktywny
5 września 2016r. o 23:11
The Salvation mozesz sobie na poczekanie zapodać , 7/10
10114
#alter nieaktywny
5 września 2016r. o 23:16
Oglądałem świetny :)

13054
#kajtek68 nieaktywny
6 września 2016r. o 12:47
89.75.119.*** napisał(a): Już kiedyś o tym pisałem ale do gamoni to nie trafia. Dalej będą wklejać te gówna.

Aż jestem ciekaw Twojej artykulacji werbalnej na temat "Łowcy androidów", bądź "Łowcy jeleni".
A w międzyczasie ;)
10114
#alter nieaktywny
6 września 2016r. o 13:08
http://www.cda.pl/video/9631801a

~ niezalogowany
6 września 2016r. o 14:11
prawda i tylko prawda

2900
#falco nieaktywny
6 września 2016r. o 16:07
ja tutaj mam ciekawy film tylko nie wiem czy mogę go -bez konsekwencji prawnych :D -wkleić ..
polecam 4.40 chociaż jest tu więcej fragmentów ''mrożących krew w żyłach''
nie wiem więc ,czy założyć oddzielny temat czy ...

ok. ''zaryzykuję '' ale ludzi o słabych nerwach ostrzegam ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
6 września 2016r. o 17:40
"Ostatnie sceny to gwóźdź do trumny filmu. W Katyniu dochodzi do spotkania duchów - polskich oficerów, którzy zginęli z rąk enkawudzistów i ofiar katastrofy smoleńskiej. Żołnierze ubrani w długie zielone płaszcze stoją na polanie i zdają się na coś czekać. Nagle znikąd zjawiają się ofiary katastrofy z parą prezydencką na czele. Oficerowie salutują, serdecznie się witają, a niektóre duchy rzucają się sobie w objęcia."

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,20649434,dlaczego-smolensk-to-najgorszy-film-jaki-mialam-okazje-zobaczyc.html#MT

szykuje się dobre kino : )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza