Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

~zadowolona niezalogowany
29 marca 2011r. o 22:34
ja też byłam u tej z Dobrej wszystko sie sprawdziło :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Wyrocznia niezalogowany
31 marca 2011r. o 11:48
Ten numer nie działa. Ma go ktoś inny. Dzwonisz i POMYŁKA! Szkoda kasy. :P
~ niezalogowany
31 marca 2011r. o 11:52
ewcia026 napisał(a):

hehe no moze i prawda, ale ciekawość ludzka nie zna granic :]

Mi chodzi o jakąś wróżke co ponoć mieszka gdzieś na Daszyńskiego...zna ktoś?

Był już ten temat na forum kilka miesięcy temu :P
Podaję namiary: Wróżka z Daszyńskiego to Pani Lidia, nr tel. do niej: 660283099 .

Ten numer 660283099 nie działa. Nieaktualny! Ma go ktoś inny. Szkoda dzwonić i tracić pieniądze. POMYŁKA!
~ niezalogowany
31 marca 2011r. o 18:29
Ja byłam u Pani Lidii prawie rok temu, przyznam, ze poszłam bez przekonania i z ogłoszenia z internetu ;-) Byłam mile zaskoczona, bo bardzo zależało mi na pracy i...Pani Lidia opowiedziała mi ze szczegółami z kart gdzie będę pracować i kto będzie moim pracodawcą(ze zwykłych kart), dowiedziałam tez się wielu innych spraw, które mi pomogły w życiu i chętnie do Niej bym, się wybrała po raz drugi, ale tez mam w telefonie zapisany ''stary numer''także tez proszę o podanie nowego, jak Ktoś ma
~ niezalogowany
20 maja 2011r. o 16:59
ja tez bym sie wybrala do pani lidi ma ktos moze numer do niej i ile ona bierze za wrozbe
~ niezalogowany
20 maja 2011r. o 17:04
~ napisał(a): Nieaktualny! Ma go ktoś inny. Szkoda dzwonić i tracić pieniądze. POMYŁKA!

jak nie dziala jak dziala :>
~Kasia niezalogowany
24 maja 2011r. o 4:26
Witam to jest numer do Pani Lidii, byłam tydzień temu, sama mi go osobiscie podawala 518357941, odemnie i od kolezanki wziela 30 zł
971
#traczykwrc nieaktywny
24 maja 2011r. o 9:48
U tej babki z dobrej była (ku mojej konsternacji) wczoraj moja żona, i ta rzekoma wróżka była taka pijana, że karty od tarota najpierw jej się posypały na ziemię, a później co niektóre położyła odwrócone i długo się zastanawiała co z nimi nie tak... :> Moja żona po tej wizycie śmiała się całą drogę do domu, ogólnie stwierdzając, iż to lepsze niż kabaret moralnego niepokoju... :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.