Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

~ niezalogowany
28 września 2011r. o 19:49
~Kamila napisał(a): Wlasnie czy ta wrozka z mostowej jest dobra ?????

Bardzo dobra, tylko trzeba sobie zapisać co powie i tak postępować :)
I wtedy wszystko się sprawdza co powie!! :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Anna niezalogowany
29 września 2011r. o 19:31
tez jestem ciekawa tej wrozki ale nie moge sie do niej dodzwonic ma ktos moze adres albo wie ktos w jakis godzinach mozna do niej sie dodzwonic?????
~ niezalogowany
1 października 2011r. o 10:06
~ napisał(a):
~Kamila napisał(a): Wlasnie czy ta wrozka z mostowej jest dobra ?????

Bardzo dobra, tylko trzeba sobie zapisać co powie i tak postępować :)
I wtedy wszystko się sprawdza co powie!! :)

słuchajcie do tej z mostowej nie można się do dzwonic;/;/;/;/;/;/;/;/;/
~ niezalogowany
1 października 2011r. o 14:21
~Kamila napisał(a): Wlasnie czy ta wrozka z mostowej jest dobra ????? nie zebym byla maniaczka ale bylam u tej z dobrej i u pani lidii i nic sie nie sprawdzilo

Kamilo, ja akurat nie znam osoby ktorej od razu wszystko sie sprawdza odrazu po wyjsciu od wrozki(ja bylam ostatnio 1.5 roku temu) i dopiero niedawno jedna czescwrozbymi sie sprawdzila (bylam u Pani Lidii).Nigdy tez nie zakladam, ze to co powie mi wrozka ''musi sie spelnic'' ide troszke tak jakby po porade i traktuje jak terapie(troszke pol zartem, troszke pol serio) inaczej bym zwariowala.Pozdrawiam i zycze więcej cierpliwosci, a napewno wszystko sie ulozy.
~ niezalogowany
1 października 2011r. o 14:21
~Kamila napisał(a): Wlasnie czy ta wrozka z mostowej jest dobra ????? nie zebym byla maniaczka ale bylam u tej z dobrej i u pani lidii i nic sie nie sprawdzilo

Kamilo, ja akurat nie znam osoby ktorej od razu wszystko sie sprawdza odrazu po wyjsciu od wrozki(ja bylam ostatnio 1.5 roku temu) i dopiero niedawno jedna czescwrozbymi sie sprawdzila (bylam u Pani Lidii).Nigdy tez nie zakladam, ze to co powie mi wrozka ''musi sie spelnic'' ide troszke tak jakby po porade i traktuje jak terapie(troszke pol zartem, troszke pol serio) inaczej bym zwariowala.Pozdrawiam i zycze więcej cierpliwosci, a napewno wszystko sie ulozy.
~ niezalogowany
1 października 2011r. o 14:26
U mnie,niektore rzeczy sprawdzily sie dopiero po 2-3 latach i to jeszcze nie wszytsko :P
~ niezalogowany
1 października 2011r. o 17:00
Tak się zastanawiam po co Wam to wszystko ? Czy ta wiedza coś zmieni ? ... bo moim zdaniem raczej nie na lepsze, a może wprowadzić zamieszania i niepewność.
~ niezalogowany
1 października 2011r. o 18:32
~ napisał(a): Tak się zastanawiam po co Wam to wszystko ? Czy ta wiedza coś zmieni ? ... bo moim zdaniem raczej nie na lepsze, a może wprowadzić zamieszania i niepewność.

Do wrozki chodza tylko ludzie nieszczesliwi i szukaja pocieszenia
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza