Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

~ niezalogowany
4 października 2011r. o 17:51
~ napisał(a): od poniedzialku do piatku siedzi w paryskiej od 15-18 ,bierze 30zl,pojdziesz tam i kelnerki cie do niej zaprowadza ;)

Kurcze pytałem poważnie.Psycholog przyjmuje w knajpie? może jeszcze po drinkach?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7748
#Cathleen.bc nieaktywny
4 października 2011r. o 20:22
~ napisał(a):
~ napisał(a): od poniedzialku do piatku siedzi w paryskiej od 15-18 ,bierze 30zl,pojdziesz tam i kelnerki cie do niej zaprowadza ;)

Kurcze pytałem poważnie.Psycholog przyjmuje w knajpie? może jeszcze po drinkach?

Pisząc psycholog miałam na myśli metaforę :) ale trzeba jej przyznać że dobra jest w te klocki i dobrze rozpracowuje ludzi :)
5134
#TOjsienka nieaktywny
4 października 2011r. o 20:24
Ma to po mnie.Chyba :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
7748
#Cathleen.bc nieaktywny
4 października 2011r. o 20:26
Nie chyba tylko na pewno :)
~ niezalogowany
5 października 2011r. o 7:25
Calahan napisał(a): Drodzy bolecnauci, chodzenie do wrozek jest bardzo niebezpieczne. Wrozka to osoba swiadomie lub nie swiadomie korzystajac z mocy demonicznych. Czesto jest tez tak, ze wrozka, ktora by nawrocila sie i przyjela Pana Jezusa Chrystusa jako swojego Zbawiciela miala by w Duchu Swietym dar prorokowania. Szatan ma jednak takie osoby pod kontrola a ich dar odwraca przeciwko nim. Uprawianie magi i wrozb oznacza dobrowolne oddawanie sie pod wladze szatana i sluzenie mu (przewaznie nie swiadomie). Z Bibli wiemy, ze tragiczny los czeka tych, ktorzy za zycia doczesnego z tym nie skoncza.

Wrozki moga mowic czesciowo prawde, gdyz demony ktore przekazuja im informacje moga w odpowiedni sposob wplywac na zycie czlowieka ktory dopusci sie koszystania z uslug wrozki.

Pewien czlowiek, ktory jeszcze nie byl nowo narodzonym Chrzescijaninem, (byl chyba przed upamietaniem), spotkal sie z wrozka. Wrozka stwierdzila, ze czeka go smierc w najblizszym czasie, bo jej "moce" widza jego przyszlosc jakby tylko do czasu jednego miesiaca (o ile dobrze pamietam). Czlowiek ten jednak za miesiac oddal swoje zycie Panu Jezusowi Chrystusowi i stal sie wolnym czlowiekiem ! :) Tak, czekala go wiec "smierc" - smierc upadlej natury czlowieka i narodziny nowego czlowieka w Chrystusie, na ktorego moce demoniczne nie maja juz wplywu :).

tobie nie wróżka ale lekarz jest potrzebny
masz adres
Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie
Chorych w Bolesławcu
59-700 Bolesławiec
woj. dolnośląskie
Aleja Tysiąclecia 30
i telefon
tel. 075 738 0316 - Izba Przyjęć Psychiatryczna (całodobowa)
i jeszcze stronę
http://www.szpitalpsychiatryczny.pl/

Podstawowe kierunki działania Szpitala to:
-hospitalizacja pacjentów dorosłych w zakresie psychiatrii, neurologii i uzależnień alkoholowych
-prowadzenie leczenia ambulatoryjnego i konsultacji w zakresie psychiatrii ogólnej, dziecięcej i uzależnień alkoholowych
-prowadzenie profilaktyki w zakresie zaburzeń psychiatrycznych
-prowadzenie opieki długoterminowej ukierunkowanej na chorych psychicznie
-udzielanie świadczeń pielęgniarskich stacjonarnych i ambulatoryjnych
-udzielanie świadczeń rehabilitacyjnych z zakresu diagnostyki laboratoryjnej, badań diagnostycznych stacjonarnych i ambulatoryjnych
-oddziaływanie edukacyjne na szeroko pojęte środowisko zewnętrzne szpitala, promocja zdrowia psychicznego oraz orzecznictwo psychotyczne i psychotyczno sądowe.
~ niezalogowany
5 października 2011r. o 10:44
Dobre wróżki istnieją WYŁĄCZNIE w bajkach...
W życiu to są wyłącznie cwaniaczki - naciągaczki żerujące na naiwności łatwowiernych ofiar
~wróżek niezalogowany
5 października 2011r. o 13:10
Jak już ktoś chce tak koniecznie do WRÓZKI to w Paryskiej siedzi taka jedna piekna miła młoda WRÓŻKA Polecam miło sie z Nią rozmawia.
~ niezalogowany
5 października 2011r. o 15:51
Cathleen.bc napisał(a): Nie chyba tylko na pewno :)

To chyba jakas twoja znajoma że ją chwalisz. Mojej koleżance wysłała wrózbe w 2 smsach i musiala jej zaplacic 50 zloty. Sama jej zaproponowała ta wrózbe tylko musiala jej podac date urodzenia to jest zwykła oszustka i nikomu jej nie polecam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza