Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

~Gosia G. niezalogowany
8 października 2011r. o 18:46
Pewnie że tak, nie mogę spać podczas pełni księżyca np.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~sylwi73 niezalogowany
9 października 2011r. o 12:55
Sabina mieszka na Jana Pawła II
~ niezalogowany
9 października 2011r. o 13:05
~sylwi73 napisał(a): Sabina mieszka na Jana Pawła II
bylam u niej,ale jest droga,bierze 80zl a powiedziala mi to samo (nic wiecej,nic mnie) co wrozka Iza z Paryskiej ktora bierze tylko 30zl :P ,
~Asia niezalogowany
9 października 2011r. o 13:06
A ile ta sabina bierze ma ktos numer do niej w ogole warto do niej isc?????
~Kamila niezalogowany
9 października 2011r. o 13:07
~ napisał(a):
~sylwi73 napisał(a): Sabina mieszka na Jana Pawła II
bylam u niej,ale jest droga,bierze 80zl a powiedziala mi to samo (nic wiecej,nic mnie) co wrozka Iza z Paryskiej ktora bierze tylko 30zl :P ,

80 zł !!!!!!!!!!!!! maskara
~ niezalogowany
9 października 2011r. o 13:09
tak,a jak nie wierzysz to sama do niej zadzwon i sie jej zapytaj :|
983
#Calahan nieaktywny
9 października 2011r. o 13:12
~ napisał(a):
Calahan napisał(a): Drodzy bolecnauci, chodzenie do wrozek jest bardzo niebezpieczne. Wrozka to osoba swiadomie lub nie swiadomie korzystajac z mocy demonicznych. Czesto jest tez tak, ze wrozka, ktora by nawrocila sie i przyjela Pana Jezusa Chrystusa jako swojego Zbawiciela miala by w Duchu Swietym dar prorokowania.[...]

tobie nie wróżka ale lekarz jest potrzebny

O tak, wrozka nie jest mi do niczego potrzebna, a moim lekarzem zostal Pan Jezus :).

~ napisał(a): masz adres
Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie
Chorych w Bolesławcu
59-700 Bolesławiec
woj. dolnośląskie
Aleja Tysiąclecia 30[...]
Haha, dobre :). Przyjecielu, korzystales moze z uslug tego szpitala? Niezaleznie od tego, jaka jest Twoja odpowiedz, warto skorzystac z koniecznego dla wszystkich ktorzy chca zyc lekarza duszy - Pana Jezusa Chrystusa.

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
~ niezalogowany
9 października 2011r. o 13:18
~Asia napisał(a): A ile ta sabina bierze ma ktos numer do niej w ogole warto do niej isc?????

604480718 -bierze 80zl, wrozka Iza 722329216 - 30zl, wrozka z Dobrej 756449563 - bierze 20 zl-ale sa lepsze wrozki na portalach i na telefon :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza