Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

~ niezalogowany
3 października 2011r. o 22:47
a ja polecam wróżkę z paryskiej, powiedziała mi takie rzeczy o mnie z któych dotąd nie zdawałam sobie sprawy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~merlin niezalogowany
3 października 2011r. o 23:11
~ napisał(a): a ja polecam wróżkę z paryskiej, powiedziała mi takie rzeczy o mnie z któych dotąd nie zdawałam sobie sprawy.

Do tej wróżki należaloby wysłać kandydatów na posłów i sentorów i przeprowadzić transmisję online :D

Sam nie pójdę bo wolę nie wiedzieć :P
983
#Calahan nieaktywny
3 października 2011r. o 23:50
Drodzy bolecnauci, chodzenie do wrozek jest bardzo niebezpieczne. Wrozka to osoba swiadomie lub nie swiadomie korzystajac z mocy demonicznych. Czesto jest tez tak, ze wrozka, ktora by nawrocila sie i przyjela Pana Jezusa Chrystusa jako swojego Zbawiciela miala by w Duchu Swietym dar prorokowania. Szatan ma jednak takie osoby pod kontrola a ich dar odwraca przeciwko nim. Uprawianie magi i wrozb oznacza dobrowolne oddawanie sie pod wladze szatana i sluzenie mu (przewaznie nie swiadomie). Z Bibli wiemy, ze tragiczny los czeka tych, ktorzy za zycia doczesnego z tym nie skoncza.

Wrozki moga mowic czesciowo prawde, gdyz demony ktore przekazuja im informacje moga w odpowiedni sposob wplywac na zycie czlowieka ktory dopusci sie koszystania z uslug wrozki.

Pewien czlowiek, ktory jeszcze nie byl nowo narodzonym Chrzescijaninem, (byl chyba przed upamietaniem), spotkal sie z wrozka. Wrozka stwierdzila, ze czeka go smierc w najblizszym czasie, bo jej "moce" widza jego przyszlosc jakby tylko do czasu jednego miesiaca (o ile dobrze pamietam). Czlowiek ten jednak za miesiac oddal swoje zycie Panu Jezusowi Chrystusowi i stal sie wolnym czlowiekiem ! :) Tak, czekala go wiec "smierc" - smierc upadlej natury czlowieka i narodziny nowego czlowieka w Chrystusie, na ktorego moce demoniczne nie maja juz wplywu :).

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
7680
#Inana nieaktywny
4 października 2011r. o 12:23
Co z tymi wróżkami, która mówi prawdę? :*

Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości.
~ niezalogowany
4 października 2011r. o 17:28
Inana napisał(a): Co z tymi wróżkami, która mówi prawdę? :*

Połż mi piątaka i przykryj dychą to ci też powiem prawdę jaką tylko zechcesz.
7748
#Cathleen.bc nieaktywny
4 października 2011r. o 17:31
~ napisał(a): a ja polecam wróżkę z paryskiej, powiedziała mi takie rzeczy o mnie z któych dotąd nie zdawałam sobie sprawy.

Pani z Paryskiej to nie żadna wróżka tylko dobry psycholog , który z bardzo niewielu informacji i zachowania podczas rozmowy , potrafi wyczytać jacy jesteśmy :)
~ niezalogowany
4 października 2011r. o 17:38
Cathleen.bc napisał(a):

Pani z Paryskiej to nie żadna wróżka tylko dobry psycholog , który z bardzo niewielu informacji i zachowania podczas rozmowy , potrafi wyczytać jacy jesteśmy :)

To proszę o dokładniejszy namiar na tą panią.Ile kosztuje wizyta?
~ niezalogowany
4 października 2011r. o 17:44
od poniedzialku do piatku siedzi w paryskiej od 15-18 ,bierze 30zl,pojdziesz tam i kelnerki cie do niej zaprowadza ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza