Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

~ niezalogowany
26 października 2011r. o 18:21
Słuchajcie mi naprawde zalezy zeby isc do tej wrozki z lubania dlatego jesli ktos ma adres to prosze o odpowiedz pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 października 2011r. o 21:10
wiem o kogo chodzi i mniej/więcej gdzie mieszka ale z nią trzeba się umówić przez naszą znajomą.zadzwoń do nie jutro o 14-tej.postaram się załatwić dokładny adres od mojej żony.505-295-770.pozdrawiam ... :)
~ niezalogowany
27 października 2011r. o 18:29
~ napisał(a): wiem o kogo chodzi i mniej/więcej gdzie mieszka ale z nią trzeba się umówić przez naszą znajomą.zadzwoń do nie jutro o 14-tej.postaram się załatwić dokładny adres od mojej żony.505-295-770.pozdrawiam ... :)

a nie mozesz poprostu sie dowiedziec i tu napisac????
~Prawie jak wróżka niezalogowany
28 października 2011r. o 2:47
Osoba, która "wierzy w gwiazdy" i dobre wróżki nie próbuje nic zmieniać, a tylko czeka biernie na szczęśliwą odmianę losu i księcia z bajki, który spadnie z nieba prosto w jej ramiona i da jej szczęście na wieki.

To nie karty decydują o tym, czy pokerzysta wygra, czy przegra. O sukcesie decudują wyłącznie jego umiejętności jako gracza. Można wygrać mimo otrzymania na początku najgorszych kart i przegrać, mając najlepsze. Bo to nie karty grają, lecz człowiek, a wynik gry zależy od jego decyzji i odwagi. Twój los ulegnie przemianie, gdy zrozumiesz, że nie masz wpływu na nikogo innego, poza sobą samą.

To nie gwiazdy sprawiają, że jesteś nieszczęśliwa i przegrana. To twój własny brak odpowiedzialności i mądrości wpakował cię w te kłopoty.

5134
#TOjsienka nieaktywny
28 października 2011r. o 14:28
Hej !! Każdy jest kowalem swego losu a te niby wróżki to po prostu dobrzy psychologowie którzy po krótkiej rozmowie wiedzą co chcesz usłyszeć.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
28 października 2011r. o 16:34
~Prawie jak wróżka napisał(a): Osoba, która "wierzy w gwiazdy" i dobre wróżki nie próbuje nic zmieniać, a tylko czeka biernie na szczęśliwą odmianę losu i księcia z bajki, który spadnie z nieba prosto w jej ramiona i da jej szczęście na wieki.

To nie karty decydują o tym, czy pokerzysta wygra, czy przegra. O sukcesie decudują wyłącznie jego umiejętności jako gracza. Można wygrać mimo otrzymania na początku najgorszych kart i przegrać, mając najlepsze. Bo to nie karty grają, lecz człowiek, a wynik gry zależy od jego decyzji i odwagi. Twój los ulegnie przemianie, gdy zrozumiesz, że nie masz wpływu na nikogo innego, poza sobą samą.

To nie gwiazdy sprawiają, że jesteś nieszczęśliwa i przegrana. To twój własny brak odpowiedzialności i mądrości wpakował cię w te kłopoty.

Jak ci to przeszkadza to nie czytaj
5134
#TOjsienka nieaktywny
28 października 2011r. o 16:39
To działa w obie strony.Jak Tobie nie pasuje to że jemu nie pasuje to nie czytaj.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
28 października 2011r. o 17:48
TOjsienka napisał(a): To działa w obie strony.Jak Tobie nie pasuje to że jemu nie pasuje to nie czytaj.

a ty sie lecz czytam to z nudow we wrozki nie wierze ale skoro ktos chce isc to niech idzie jesli wtedy ma sie poczuc lepiej to ja nie wiem w czym wam to przeszkadza
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza