Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

2924
#Anonim2924 nieaktywny
14 października 2011r. o 8:14
to drugie imię, jego nazwisko to "Z Nazaretu"...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
14 października 2011r. o 8:23
Wrozka z Lubania wraca 25.10.11 mi i mojej mamie tez wszystko powiedziała.Jest niesamowita.Byłam wczorwj u niej ale jej synowa powieziała ze wraca 25.pozdrawiam
~ niezalogowany
14 października 2011r. o 8:35
~ napisał(a): Wrozka z Lubania wraca 25.10.11 mi i mojej mamie tez wszystko powiedziała.Jest niesamowita.Byłam wczorwj u niej ale jej synowa powieziała ze wraca 25.pozdrawiam

Mogła byś mi podac numer????
~ niezalogowany
14 października 2011r. o 15:12
~ napisał(a):
~ napisał(a): Wrozka z Lubania wraca 25.10.11 mi i mojej mamie tez wszystko powiedziała.Jest niesamowita.Byłam wczorwj u niej ale jej synowa powieziała ze wraca 25.pozdrawiam

Mogła byś mi podac numer????

też bym chciala jej numer
983
#Calahan nieaktywny
14 października 2011r. o 21:22
~ napisał(a):
A kto mówi że nie istniał ? Gdyby nie istniał to nie mógłby sobie teraz sympatycznie przegniwać w akcie integracji z glebą.
Rozumiem, ze nie chcesz Go poznac lub nie wierzysz w Niego. Widzisz, kiedys, na poczatku XX wieku w Niemczech pewien mezyczna dlugo prowadzil wyklad, mowiac o tym, ze Boga nie ma. Zadowolona z jego wypowiedzi publicznosc bila mu brawa. Wsrod ludzi ktorzy tam byli byla pewna starsza kobieta. Powiedziala, ze chce zabrac glos. Przyszla na mownice i zaczela opowiadac jak wiele zawdziecza Bogu. Powiedziala rowniez mniej wiecej tak - "Ja powiedzialam co dal mi Bog, teraz niech Pan powie co dalo Panu zycie bez Niego". Mezyczyzna polozyl dlon na ramieniu kobiety i zaczal mowic - "Alez ja nie chcialem odbierac wiary w Boga starszej kobiecie, dla ludzi starszych wiara w Boga jest dobra...". Staruszka energicznym ruchem zrzucila reke mezyczyn z siebie i dodala - "nie wymiga sie Pan - prosze odpowiedziec na zadanie pytanie, jesli ja poswiecilam 5 minut by mowic o tym co Bogu zawdzieczam, Pan poswiecil 2 godziny by mowic ze Boga nie ma. Prosze odpowiedziec, co dzieki temu Pan zyskuje..." (Przepraszam ze ewentualne przeinaczenia - cytowanie z pamieci :).)

~ napisał(a): Co do tych 500 osób... Żywego Elvisa po śmierci widziało duuuuużo więcej osób, co chyba nie znaczy że sobie gość żyje i brzdąka w jakiejś lesnej głuszy na gitarce...
Elvisa zamrtwychstalego 500 ludzi naraz nie widzialo, a watpiliwe sa pojedyncze swiadectwa poznania Elvisa :). Ja Pana Jezusa Chrystusa osobiscie na oczy nie widzialem - ale poznalem Go i odczulem jego milosc na sobie. Musialem jednak chciec Go poznac i chciec by przebaczyl mi moje winy. Jesli wzroku na cos nie skierujesz, nie zobaczysz tego. Jesli uszy zatkasz, nie uslyszysz tego co sie mowi. Tak samo jest z poznaniem zywego Boga :).

~ napisał(a): Calahan, jesteś z tym twoim zielonym wyznaniem nachalny do tego stopnia że aż żałosny... Świadkowie Jechowy to przy tobie małe pikusie-przytulaski ! Powinieneś byś moderowany do bólu, ale ktoś nieopatrznie z Ciebie zrobił moderatora (może Jezus ?!) więc możesz się tu wyżywać...
Co jest niesprawiedliwego w tym co pisze, ze chcialbys bym nic nie pisal? Czy lepiej moderowac zarzuty bez pokrycia, czy opinie innych? Slyszlaem, ze jest wolnosc slowa i wypowiedzi... Wiem, ze od stuleci to klamstwo - bo swiat nie lubi gdy ktos mowi Prawde o swiecie. "Czy jest cos, o czym mozna by powiedziec: oto jest cos nowego? Dawno to juz bylo w czasach ktore byly przed nami".

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
~ niezalogowany
15 października 2011r. o 10:11

Może podać numer do tej wróżki?
~tel niezalogowany
15 października 2011r. o 10:18
tel.791-020-895
~. niezalogowany
21 października 2011r. o 23:38
w kwestii wiary.wrozka pokazuje co stac sie moze jesli beda sprzyjaly okolicznosci takie jak w obecnej sytuacji.wierzyc temu nie trzeba,bo okolicznosci ulegaja zmianie.jesli wierzysz w boga to wiesz ze ma on dla ciebie jeden scenariusz.final bedzie ten sam niezaleznie od podjetych decyzji i sciezek.wiec to w zaden sposob nie ingeruje w jego plan i nie kwestionuje wiary w to co nastapi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.