Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

~Kamila niezalogowany
26 września 2014r. o 17:14
jakiś czas temu skorzystałam z usług pani Maury ( kiedys sie ogłaszała w bolesławcu) - mail to [email protected] i napisze tak
- sprawdzilo sie to, co mi ta Pani napisała. Pytałam o pieniądze i o ogólne informacje. Niestety Pani Maura napisała,żebym uważała na pieniadze, bo ktos moze byc podspetny albo moze mnie okrasc i tak tez sie stało kilka tygodni poźniej ukradziono mi portfel :((
w rozkładzie ogólnym z kolei pokazał sie romans i wybór między starym a nowym partnerem i mimo,że nie miałam na tamten czas watpliwości co do swojego partnera, to po 2 miesiacach pojawił się ktoś trzeci. To było straszne, bo Pani Maura napisała,ze bede miec duży dylemat i problem z podjeciem decyzji. Ostatecznie postanowiłam pozostac przy swoim partnerze( później i tak sie rozeszliśmy)
Nie wiem, czy z perspektywy czasu chiałabym to wiedziec. Natomiast sama wrózka ostrzegała mnie,żebym nie pytała jesli nie chce znac odpowiedzi ale mówiła tez,że karty to nie wyrocznia... w moim przypadku jednak wszytsko sie sprawdziło :(
Mimo wszystko moge ja polecić jesli ktos nie boi sie usłyszec odpowiedzi,która jest nie po jego mysli. Maura jest miła ale pisze prosto z mostu. Ja narazie sie wstrzymam z wróżbami, ale moze na adnrzejki się do niej odezwę.

Byłam tez u wróżki z dobrej, tyle,ze jakis rok temu. i własciwie nie pytałam o nic, sama mi postawiła karty. Owczensa moja sytuacje opisala calkiem nieźle, ale co do przyszlosci na razie jeszcze nic sie nie sparwdzilo ale jak to ona mówi : 3 tygodnie, 3 miesiace, 3 lata. Wiec zobaczymy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~jak niezalogowany
21 stycznia 2015r. o 16:55
pilnie prosze numer do wrozki z lubania jezdzacej na wozku
2900
#falco nieaktywny
21 stycznia 2015r. o 16:59
jakim sposobem na tym ultrakatolickim portalu jeszcze istnieje temat o jakichś tam pogańskich odchyłkach...
co na to ''papież''?

bo co myśli o ''królikach'' to od wczoraj wiemy...co myśli ''polski papież'' Trelikowski , też wiemy...hehehe

"bierz życie z każdym oddechem..."
~generał niezalogowany
21 stycznia 2015r. o 17:26
nie czepiaj się Terlikowskiego, to nie jego wina że lubi jak krulik
~tylda niezalogowany
21 stycznia 2015r. o 17:28
a podobno wróżenie i rozpasany seks to grzech...
2900
#falco nieaktywny
21 stycznia 2015r. o 17:50
wszystkich wchodzących w ten temat trzeba w trybie natychmiastowym obłożyć ''anatemą'' :D

może sobie nawet utkam jakąś kukiełkę i co kogo zobaczę z nowym wpisem, to będę go ''dziergał''jakąś szpilą... :D

~ niezalogowany
21 stycznia 2015r. o 20:03
Falco skarbie złoty to Ty pokłuty będziesz niesamowicie :P :P

Zmoderowano 21.01.2015 godz.20:41 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
2900
#falco nieaktywny
21 stycznia 2015r. o 20:19
mnie ''klątwy'' nie dotyczą ale czy czasem Ciebie nie ''kłuje'' tu i ówdzie? ;)
nie mówię że w tej chwili ;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza