jakiś czas temu skorzystałam z usług pani Maury ( kiedys sie ogłaszała w bolesławcu) - mail to
[email protected] i napisze tak
- sprawdzilo sie to, co mi ta Pani napisała. Pytałam o pieniądze i o ogólne informacje. Niestety Pani Maura napisała,żebym uważała na pieniadze, bo ktos moze byc podspetny albo moze mnie okrasc i tak tez sie stało kilka tygodni poźniej ukradziono mi portfel :((
w rozkładzie ogólnym z kolei pokazał sie romans i wybór między starym a nowym partnerem i mimo,że nie miałam na tamten czas watpliwości co do swojego partnera, to po 2 miesiacach pojawił się ktoś trzeci. To było straszne, bo Pani Maura napisała,ze bede miec duży dylemat i problem z podjeciem decyzji. Ostatecznie postanowiłam pozostac przy swoim partnerze( później i tak sie rozeszliśmy)
Nie wiem, czy z perspektywy czasu chiałabym to wiedziec. Natomiast sama wrózka ostrzegała mnie,żebym nie pytała jesli nie chce znac odpowiedzi ale mówiła tez,że karty to nie wyrocznia... w moim przypadku jednak wszytsko sie sprawdziło :(
Mimo wszystko moge ja polecić jesli ktos nie boi sie usłyszec odpowiedzi,która jest nie po jego mysli. Maura jest miła ale pisze prosto z mostu. Ja narazie sie wstrzymam z wróżbami, ale moze na adnrzejki się do niej odezwę.
Byłam tez u wróżki z dobrej, tyle,ze jakis rok temu. i własciwie nie pytałam o nic, sama mi postawiła karty. Owczensa moja sytuacje opisala calkiem nieźle, ale co do przyszlosci na razie jeszcze nic sie nie sparwdzilo ale jak to ona mówi : 3 tygodnie, 3 miesiace, 3 lata. Wiec zobaczymy