~~Morelowy Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: ~EMILA napisał(a): Najlepsza wróżka mieszka w Dobrej koło Bolesławca, mieszka w blokach pierwszy blok, po prawej stronie jak się wjeżdża do Dobrej na pierwszym piętrze.
Osobiście chodzę do niej regularnie co rok i świetnie wróży wszystko mówi, i najważniejsze że to wszystko się sprawdza.
Jest tak dobra że potrafi opisać osoby z którymi np. ma się jakiś konflikt ze szczegółami.Nic się jej nie mówi ,a ona wszystko wie i mówi, jak poszłam pierwszy raz to się troszkę przestraszyłam skąd ona takie rzeczy o mnie wie.
Polecam bardzo sympatyczna Pani ;) ;) ;)
~~Baba Jaga napisał(a): W Toruniu ma na imię Tadeusz mnoży kasę i szczęście a sam nic nie ma. Polecamprzecież dostał maybacha od bezdomnego
~~RadekPoradek napisał(a): Potrzebuje aktualny numer telefonu do wróżki z Dobrej
~Miśka napisał(a):Ktoś napisał: ~ napisał(a):Ktoś napisał: ~Miśka napisał(a): Mógłby podać mi ktoś jakieś namiary do Pani Świrskiej ?Bardzo byłabym wdzięczna .Numer telefonu lub adres.Z góry dziękuje :)
nr tel nie mam ale Pani Świrska mieszka w Gromadce na przeciwko stacji paliw Preem - taki różowy mały domek :)
Dzięki :) A jeszcze pytanie , jak się można do niej dostać ? Trzeba się jakoś umówić na wizytę ?
~~Porcelanowy Rozchodnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~RadekPoradek napisał(a): Potrzebuje aktualny numer telefonu do wróżki z Dobrej
podałbym swój ,ale Ciebie nie stać