Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

4669
#Shakur nieaktywny
3 kwietnia 2013r. o 20:46
Witam!
Mam do oddania gupików DUŻO w cenie złotych dwóch :)
Najlepiej jak ktoś zechce wziąć jutro od godziny 14-19, bo są w małym akwa na do 19 i łatwiej mi będzie wyłowić.
Oczywiście można i później ;)

Tel. 723132245
GG. 2757196

Jak ktoś zdecyduje się na trochę więcej sztuk, kilka dam gratis ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Daniel niezalogowany
4 kwietnia 2013r. o 16:34
~ napisał(a): Przy tych rybach miałaś glony?! Ciekawe to...

też kiedyś miałem akwa z pyszczakami - dokładnie Saulosy . I też miałem plage krasnorostów . Na te glony nawet pyszczaki nie zaradzą :| .
~szczery niezalogowany
6 kwietnia 2013r. o 11:19
Witam wszystkich- właśnie robiłem porządek z roślinami w akwarium i powstała niezła paczka roślinek i szczepek do oddania za pokarm dla rybek.
info 501120786
4669
#Shakur nieaktywny
6 kwietnia 2013r. o 11:48
~szczery napisał(a): Witam wszystkich- właśnie robiłem porządek z roślinami w akwarium i powstała niezła paczka roślinek i szczepek do oddania za pokarm dla rybek.
info 501120786

Z racji że się nie mogę dodzwonić - jakie roślinki tam masz?

Dopisane 06.04.2013r. o godz. 11:48:

~szczery napisał(a): Witam wszystkich- właśnie robiłem porządek z roślinami w akwarium i powstała niezła paczka roślinek i szczepek do oddania za pokarm dla rybek.
info 501120786

Z racji że się nie mogę dodzwonić - jakie roślinki tam masz?
8971
#blazer1983 nieaktywny
6 kwietnia 2013r. o 21:52
Moje 300L po zmianie oświetlenia na 70W HQI :D

Wątek z zakładania baniaka:
http://nadg.pl/index.php/forum/aqua-journal-wasze-aran%C5%BCacje/30-discus-biotop-300l.html?limitstart=0

Jednocześnie zachęcam wszystkich do udzielania się na tym forum.
Łatwiej będzie można odnaleźć interesujący nas temat, a nie jak tutaj przeskakiwać przez strony bez końca :(

Pozdro[img=1365277960_kh5lsq8.jpg]
~ niezalogowany
7 kwietnia 2013r. o 13:45
Też polecam tą stronkę - fajnie zrobiona i warto by rozruszać forum na tym portalu .

www.nadg.pl
4743
#MANSON nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 18:35
Także jestem na tej stronie,ale nie opuszczam rodzimego tematu i polecam innym :D Jest wiele takich stron ,ale ta jest nasza bolesławiecka więc spotykajmy się na obu :]
Zawsze to jakiś większy wybór :] Tylko się cieszyć,że mamy tak szeroko rozbudowane grono akwarystów :] Pozdrawiam i zachęcam do odwiedzin ;)
3943
#FRANCA nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 19:37
MANSON napisał(a): Także jestem na tej stronie,ale nie opuszczam rodzimego tematu i polecam innym :D Jest wiele takich stron ,ale ta jest nasza bolesławiecka więc spotykajmy się na obu :]
Zawsze to jakiś większy wybór :] Tylko się cieszyć,że mamy tak szeroko rozbudowane grono akwarystów :] Pozdrawiam i zachęcam do odwiedzin ;)

jestem za :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza