tieri napisał(a): Jeśli filtr do akwarium ok 80l to ja bym jednak polecił rodzimego aquael-a fan 3. Sam miałem 2 lata (używany). Teraz z powodzeniem służy szwagrowi. Cichy i bezobsługowy.
Co do obsady to gupiki, molinezje, jakiegoś zbrojnika.
Tylko uważaj bo akwarystyka uzależnia;)
tieri napisał(a): powiem tak. Ja zaczynałem od 54l, teraz mam 112l i już mnie korci większy baniak ;) Zanim zbrojnik urośnie to trochę czasu minie
Shakur napisał(a):tieri napisał(a): powiem tak. Ja zaczynałem od 54l, teraz mam 112l i już mnie korci większy baniak ;) Zanim zbrojnik urośnie to trochę czasu minie
No nie wiem. Wciągu 2 miesięcy urósł mi dwukrotnie ;)
tieri napisał(a): Jeśli filtr do akwarium ok 80l to ja bym jednak polecił rodzimego aquael-a fan 3. Sam miałem 2 lata (używany). Teraz z powodzeniem służy szwagrowi. Cichy i bezobsługowy.
~ napisał(a):tieri napisał(a): Jeśli filtr do akwarium ok 80l to ja bym jednak polecił rodzimego aquael-a fan 3. Sam miałem 2 lata (używany). Teraz z powodzeniem służy szwagrowi. Cichy i bezobsługowy.
Fan 3 to shit jakiego bym nie polecal, jezeli juz to turbo 550 aqua shut
tieri napisał(a):Shakur napisał(a):tieri napisał(a): powiem tak. Ja zaczynałem od 54l, teraz mam 112l i już mnie korci większy baniak ;) Zanim zbrojnik urośnie to trochę czasu minie
No nie wiem. Wciągu 2 miesięcy urósł mi dwukrotnie ;)
to czym Ty go karmisz?