Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~aga niezalogowany
14 sierpnia 2013r. o 21:23
Wie ktoś gdzie dostane świetlówke 46cm bo szukam i nie ma w sklepach a i w necie ciężko. Będe wdzięczna za namiary :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kaban niezalogowany
15 sierpnia 2013r. o 12:45
Witam !poszukuje akwarystow morskich z boleslawca i okolic.787 027 729.pozdrawiam
~ niezalogowany
15 sierpnia 2013r. o 12:50
bitek.pl napisał(a): Ponad 350l (385brutto), 100/70/55cm.
Pozdrawiam i zapraszam na

http://www.e-akwarium.plDopisane 06.08.2013r. o godz. 19:14:Jutro do "Psiej kości" wiozę trochę wgłębki, jak to wygląda do zobaczenia tutaj:

http://www.e-akwarium.pl

PozdrawiamDopisane 06.08.2013r. o godz. 19:18:[img=1375809380_43a9gkt.jpg]

To te zielone "kępy". Przy dobrym świetle bardzo szybko rośnie porastają dno soczyście zieloną "plechą", wspaniała kryjówka dla krewetek.

Zapraszam i pozdrawiam wspaniałych Akwarystów!

tą plechę na dno można od Ciebie dostać/odkupić?
~mz niezalogowany
16 sierpnia 2013r. o 18:05
Witam koledzy i koleżanki. Postanowiłem zmienić baniaczek na dużo większy i będzie potrzebne sporo żwirku na dno i stąd moje pytanie:
czy nada się żwirek ze żwirowni w lesie? oczywiście wygotowany i wypłukany ;) no bo taki żwirek od rzecznego niczym się nie różni.
10895
#bitek.pl nieaktywny
16 sierpnia 2013r. o 19:12
Idź do betoniarni jakiejkolwiek z flaszką (np. TopBeton na Kościuszki) i poproś o żwir rzeczny kierownika, bynajmniej ja tak zrobiłem i dostałem ze 100l, sam sobie wybrałem granulacje spośród wielu jakie tam mieli. Po kiego grzyba chcesz to wygotowywać? Nie chcesz mieć roślin? Wystarczy przepłukać ZIMNĄ wodą. Acha, daj grubą warstwę na dnie.
Pozdrawiam
P.S. Pamiętaj o flaszce :-)

Plecha (Riccia - Wgłębka) ode mnie będzie po niedzieli w Rekinie albo/i w Psiej Kości - z pół kilo mam do wycięcia i zawiozę tam. Po niedzieli napiszę gdzie jest.
Pozdrawiam

Dopisane 16.08.2013r. o godz. 19:12:

serwis notebooków - www.bitek.pl
10821
#FrogBC nieaktywny
18 sierpnia 2013r. o 21:32
~kaban napisał(a): Witam !poszukuje akwarystow morskich z boleslawca i okolic.787 027 729.pozdrawiam

kolego ja za jakies dwa m-c moze szybciej bede startowal z morskim musze tylko dokupic co nie co np sol i odpieniacz no i musze cos zrobic ze slodkowodnym chce zostawic baniak ten sam 240l

ty juz jestes szczesliwym posiadaczem morskiego czy tez dopiero masz zamiar ?
pozdrawiam
~ niezalogowany
19 sierpnia 2013r. o 8:31
FrogBC napisał(a):
~kaban napisał(a): Witam !poszukuje akwarystow morskich z boleslawca i okolic.787 027 729.pozdrawiam

kolego ja za jakies dwa m-c moze szybciej bede startowal z morskim musze tylko dokupic co nie co np sol i odpieniacz no i musze cos zrobic ze slodkowodnym chce zostawic baniak ten sam 240l

pozdrawiam

Witam!Tak juz mam w domu.prosze o tel to bedziemy mogli pogadac.
10821
#FrogBC nieaktywny
26 sierpnia 2013r. o 21:45
~ napisał(a):
FrogBC napisał(a):

pozdrawiam

Witam!Tak juz mam w domu.prosze o tel to bedziemy mogli pogadac.

tel to zly pomysl bo nie za czesto jestem w pl moze na facebooku? ?

Dopisane 26.08.2013r. o godz. 21:45:

jak masz FB to dodaj mnie i pogadamy co i jak Krzysztof Klonicki
pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza