Witam chciałbym założyć akwarium z pyszczakami zbiorniczek mam 80l i tylko jedną swietlówkę w pokrywie i nie wiem jakie oświetlenie założyć. Zastanawiam sie nad przerobieniem obudowy i dodanie kolejnej świetlówki ale to ostateczność. Zastanawiam sie czy sama swietlówka uwydatnaijąca kolor rybek bedzie odpowiednia nie plnuje w nim roślin
Witam. Mam do odsprzedania pokrywe do akwarium 80*35, pokrywa posiada dwie świetlówki w tym jedna nowa ( jasno fioletowa , nie wiem jakiej firmy). Pokrywa w stanie dobry nie polamana, kontakt : [email protected]
Mam tez Male akwarium ok 12 l. Z filtrem.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.