Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~Ja niezalogowany
16 lutego 2016r. o 10:59
Witam chciałbym założyć akwarium z pyszczakami zbiorniczek mam 80l i tylko jedną swietlówkę w pokrywie i nie wiem jakie oświetlenie założyć. Zastanawiam sie nad przerobieniem obudowy i dodanie kolejnej świetlówki ale to ostateczność. Zastanawiam sie czy sama swietlówka uwydatnaijąca kolor rybek bedzie odpowiednia nie plnuje w nim roślin
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~marcin niezalogowany
23 lutego 2016r. o 7:16
Witam. Mam do odsprzedania pokrywe do akwarium 80*35, pokrywa posiada dwie świetlówki w tym jedna nowa ( jasno fioletowa , nie wiem jakiej firmy). Pokrywa w stanie dobry nie polamana, kontakt : [email protected]
Mam tez Male akwarium ok 12 l. Z filtrem.
~ciekawy niezalogowany
1 marca 2016r. o 12:12
Gdzie w Bolesławcu można kupić rybki? (Poza Tesco czy psią kością)
~M. niezalogowany
1 marca 2016r. o 16:11
Ma ktoś trochę Pistii na zbyciu?? :-)
4743
#MANSON nieaktywny
1 marca 2016r. o 17:13
Przypomnij mi za tydzień to coś znajdę ;)
teraz mam młode więc nie mogę wariować w baniaku. Pozdro
~M. niezalogowany
9 marca 2016r. o 10:55
MANSON napisał(a): Przypomnij mi za tydzień to coś znajdę ;)
teraz mam młode więc nie mogę wariować w baniaku. Pozdro

Przypominam się ;) 791825818
12912
#Takitamktos nieaktywny
17 marca 2016r. o 12:23
Jaki sposób na pozbycie się ospy polecacie ?
~ niezalogowany
17 marca 2016r. o 12:42
Takitamktos napisał(a): Jaki sposób na pozbycie się ospy polecacie ?

Wlać do baniaka Ichtio w odpowiednich proporcjach, temperatura pod 30 c , intensywne napowietrzanie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Zapraszamy