Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~mama niezalogowany
9 marca 2011r. o 9:41
Witam! Ma może ktoś do oddania ( lub za symboliczną zł.) roślinki? Jakieś zbędne bądź z przycinki....byłabym BARDZO wdzięczna;)
Pozdrawiam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~JANIKA niezalogowany
9 marca 2011r. o 21:23
THORN czy u Ciebie w sklepie mozna zamowic grubowarga dwubarwnego?
2924
#Anonim2924 nieaktywny
11 marca 2011r. o 19:06
nowy wystrój w moim baniaku

[img=1299866794_gtlvfki.jpg]
4032
#massi2301 nieaktywny
11 marca 2011r. o 19:35
WujekDobrraRada napisał(a): nowy wystrój w moim baniaku

[img=1299866794_gtlvfki.jpg]
A jak krewetki Wujku??rozmnożyły się??
2924
#Anonim2924 nieaktywny
12 marca 2011r. o 7:12
Są są, dzięki - na początku zabrała się za nie bocja, ale dostała wraz ze skalarami i gurami nakaz "eksmisji" do sklepu w Tesco (w ramach robienia miejsca dla dyskowców), teraz krewetek co raz więcej, a dodatkowo wczoraj na giełdzie we Wrocławiu dokupiłem jeszcze 20 red cherry i 20 babaulti.

Serdecznie pozdrawiam

Dopisane 12.03.2011r. o godz. 07:12:

W ogóle teraz w akwarium miałem spore zmiany, zakupiłem osmozę, podmieniłem nią 2/3 wody, dwa tygodnie temu wywaliłem bazalty i dołożyłem korzenie i nowe rośliny, nawożenie co2 no i kilka nowych paletek Blue diamond, cobalt, snake skin, red melon i red turkus. Jak roślinki podrosną to chętnie podzielę się - gdzieś tak za miesiąc
6401
#kh3 nieaktywny
12 marca 2011r. o 12:19
Mam do sprzedania 2 akwaria. Duże i małe zainteresowanych proszę o kontakt przez gg 34488990 ;) i tak przy okazji też 2 terraria duże i małe. Sorki że troche nie w temacie

Don't hold your breath
4743
#MANSON nieaktywny
12 marca 2011r. o 14:59
Wujek ! Baniak BAJKA! pozdrawiam. ;)
2924
#Anonim2924 nieaktywny
12 marca 2011r. o 15:40
agaser napisał(a): najlepszy sklep akwarystyczny gdzie znajdę?

Wrocław, ul. Giełdowa 12 (Centrum Hurtu Rolno-Spożywczego bajecznie prosty dojazd od strony autostrady, w zasadzie dwa skrzyżowania i dwa ronda) w każdy piątek od godz. 9, wjazd 7 zł od osoby. Najlepsze zaopatrzenie, dosłownie wszystko i nie tylko do akwarium a ceny, cóż baaardzo można się zdziwić zwłaszcza przy zakupie roślin i ryb, np neon 1zł/szt (pakowane 50 szt.), żółw wodny jakiś tam 18 zł, mikrozorium spore, takie jak w moim akwa po lewej w dodatku na korzeniu 18 zł, korzenie do akwarium suche, preparowane 45 zł/kg (te w moim akwarium ważyły wszystkie 3,5-4 kg), krewetka red cherry 2 zł (pakowane po 20 szt.), mały Henio na żelu okrągłe pudełko o średnicy płyty cd i grubości 2-3 cm rośliny 12 zł, duży Henio koszyczek 4,5, lotos czerwony lub zielony 12 zł za 10 cebul. Roślin taki wybór że lepiej sobie w domu napisać co potrzebujesz a na 95% to tam będzie. Z tym że na sztuki kupisz tylko paletki i inne droższe ryby, dwóch neonów nie da tam się kupić, ilości hurtowe 20-30-50-100 w worku, ssaki, ptaki, gady na pojedyncze sztuki. Jest dosłownie wszystko, np kg żarcia dla paletek (serca i inne) pakowane po 1 kg (takie listki jak kupuje się w sklepie 20 szt/kg) 20 zł... Jak masz więcej zakupów to warto kopsnąć się do Wrocka.

Pozdrawiam

Dopisane 12.03.2011r. o godz. 15:33:

Manson, dzięki :-)

Dopisane 12.03.2011r. o godz. 15:40:

Dodam jeszcze że roślinki sprzedaje tam taka blond "rybcia-ogrodniczka" że warto tam jechać choćby po to żeby sobie popatrzeć.... Na roślinki oczywiście :-)

Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza