~^^^^ napisał(a): Czy kobieta jest w stanie sobie tam poradzić na produkcji?
CNC napisał(a):CNC pracowałeś tam ? jeżeli se wypowiadasz to sądzę że tak , bo jesli nie to nie wypowiadaj sie w tematach ci obcych , jak w większości twoich głupich wypowiedzi na różnych forach. Jestes typowym g...kiem , wypowiadasz sie o wszytkim a niewiesz nic. poprostu klepiesz bez sensu.~^^^^ napisał(a): Czy kobieta jest w stanie sobie tam poradzić na produkcji?
oczywiście ze tak , o ile lubi monotonię i pracę na ograniczonej powierzchni :) są ludzi którzy to lubią.....
~stokrotka napisał(a):CNC napisał(a):CNC pracowałeś tam ? jeżeli se wypowiadasz to sądzę że tak , bo jesli nie to nie wypowiadaj sie w tematach ci obcych , jak w większości twoich głupich wypowiedzi na różnych forach. Jestes typowym g...kiem , wypowiadasz sie o wszytkim a niewiesz nic. poprostu klepiesz bez sensu.~^^^^ napisał(a): Czy kobieta jest w stanie sobie tam poradzić na produkcji?
oczywiście ze tak , o ile lubi monotonię i pracę na ograniczonej powierzchni :) są ludzi którzy to lubią.....
CNC napisał(a):Ale ci stokrotka pojechała , ja bym sie na forach już nie wypowiadał HUE HUE HUE . POZDRAWIAM STOKROTKE .~stokrotka napisał(a):CNC napisał(a):CNC pracowałeś tam ? jeżeli se wypowiadasz to sądzę że tak , bo jesli nie to nie wypowiadaj sie w tematach ci obcych , jak w większości twoich głupich wypowiedzi na różnych forach. Jestes typowym g...kiem , wypowiadasz sie o wszytkim a niewiesz nic. poprostu klepiesz bez sensu.~^^^^ napisał(a): Czy kobieta jest w stanie sobie tam poradzić na produkcji?
stokrotka , posiedź sobie aż sobie zwiędniesz !! czy pracowałem czy nie , nie twoja sprawa ... jesteś typową idiot...ką która chce zabłysnąć .... nie udało sie , myj zęby i spać
CNC napisał(a): stokrotka , posiedź sobie aż sobie zwiędniesz !! czy pracowałem czy nie , nie twoja sprawa ... jesteś typową idiot...ką która chce zabłysnąć .... nie udało sie , myj zęby i spać