~ napisał(a): ~V.P. napisał(a): Tak się składa ,że większość opinii tych niepochlebnych jest całkowicie uzasadniona,niestety ;( Sam tam pracowałem i odszedłem nie dlatego,że mnie zwolnili lecz dlatego ,że sam tak zdecydowałem :>
To może podaj nam powód Twojego odejścia?Bo może być różny.Jeden się nadaje do tej pracy drugi nie.Tak samo jak w Baderze czy innym zakładzie.To jest prawda że za taką ciężką prace powinni więcej płacić ale ludzie sami na to pozwalają bo się boją że zostaną bez środków do życia.A jak się ma dzieci na wychowaniu to lepiej mieć 1200 niż nic.Zmoderowano 10.02.2011 godz.20:45 - powód: cytowanie (sentinel)
Powód?Proszę bardzo.Nie zaakceptowałem atmosfery tam panującej i nie chodzi tu bynajmniej o to ,że jestem osobą słabej konstrukcji psychicznej czy też sobie nie radziłem z obowiązkami ,lecz o to że pewnych rzeczy za żadną cenę nigdy nie będę w stanie zaakceptować,tak jak pisałem wcześniej atmosfera w miejscu pracy jest jedna z nadrzędnych wartości,wartością której wypadkową są takie pojęcia jak wzajemny szacunek,kultura osobista i zwykłe koleżeństwo tego za fasadą obłudy nie mogłem niestety dostrzec wśród ludzi tam pracujących ,choć przyznam że są i były tam również osoby które wyróżniały się i wyróżniają in plus i które to zawsze będę miło wspominał . Może to dla niektórych są banały ,ja jednak uważałem i uważam ,że są to bardzo ważne rzeczy i one właśnie zdeterminowały pojęcie mojej decyzji o odejściu :>