czyli nie ma wogole osob traktujacych pracownikow produkcyjnych normalnie w tej firmie? z tresci wieszkosci z was rozumuje ze wiekszosc to buraki, ale zeby tak same? :|
Najlepsze posty piszą ludzie co GUARDIANA a w sumie SRG GLOBAL znają z internetu.
Po pierwsze wynagrodzenie jest faktycznie 1600 brutto ale do tego dochodzi premia 25% i inne pierdoły co daje nam 2040 brutto
więc netto mamy około 1500 zł
Po drugie nadgodziny rozliczane są co miesiąc a nie co 4 jak ktoś sobie tam napisał owszem soboty i niedziele są rozliczane co kwartał.
Po trzecie zanim dostaniesz wynagrodzenie dostajesz grafik za poprzedni miesiąc by rozwiać wszelkie wątpliwości odnośnie godzin przepracowanych.
okres rozliczeniowy to po czwarte jeżeli np przepracujesz wiecej jak 160 godz miesiecznie czy nie wiem jak masz na umowie a w systemie czterobrygadowym to sie zawsze zdarza to wtedy masz wyrównanie policz sobie czy przez cztery miechy bedziesz miał równo 640 godz na pewno nie
ja tez moge powiedziec juz po miesiacu pracy ze atmosfera jest tam fatalna ,nikt ci konkretnie nie odpowie na pytanie sama dochodz wszystkiego.pozdrawiam wszystkich tam pracujacych i trzymajcie nerwy na wodzy
Witam.Niestety nie mogę zgodzić się z opinią,że piszą tu ludzie Guardian znający tylko z forum.Więc-zarobki są faktycznie niezłe i wie to każdy kto tam pracował lub pracuje.1600netto.Ale atmosfera w pracy i traktowanie pracowników :/ To prawda,ż na zachodzie pracujesz w podobnych warunkach i układach ale kasa 4X większa,więc warto przełknąć gorzką pigułkę poniżenia.
Pozdrawiam wszystkich niosących prawdę :D i życzę powodzenia niedowiarką-obyście mięli okazję spr.sami.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.