Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jakie polecacie seriale ?

4051
#MalaCzarna nieaktywny
1 marca 2011r. o 18:32
w ramach rekompensaty, naciesz oczy blondaskiem :D

&feature=related

później na muzyce dodam piosenkę o Twojej miłości ;)

jeden z bardziej optymistycznych cytatów - 'dobrą wiadomością jest to, że nie ma więcej złych wiadomości' :D

'Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.' J.Kaczmarski
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4547
#Anonim4547 nieaktywny
1 marca 2011r. o 20:01
Bardzo bliska mi osoba, która niestety już nie żyje, też zaśmiewała się do łez na tym serialu :)
~tieri niezalogowany
1 marca 2011r. o 22:28
Generation Kill
7-mio odcinkowy serial dla fanów Black Hawk Down
dla mnie rewela
~// niezalogowany
20 listopada 2011r. o 10:22
Właśnie kończę oglądać ,,Magię kłamstwa".
Oglądał ktoś może ,,Miecz prawdy"? Jakie seriale polecacie?
Oglądałam Spartacusa, Gra o tron, Pamiętniki wampirów..
~nieznajomy niezalogowany
20 listopada 2011r. o 10:44
Miecz prawdy zaczęłam oglądać ,zapowiada się ciekawie ,bajka bo bajka ale ciekawa.
~t niezalogowany
20 listopada 2011r. o 16:17
a ja wam polecam Killing swietny i jak ktos sie dobrze przyjrzy to zobaczy nasza boleslawiecka ceramike:) podobnie zreszta jak w troszke starszym the Wire,jesli ktos lubi horrory to niezly jest American horror story a zreszta jesli idzie o seriale to troszke mozna wymieniac,Dexter,House,True Blood,Californication
7986
#TheMencja nieaktywny
20 listopada 2011r. o 16:38
Criminal minds, Dexter, How I met your mother, House MD, CSI: New York
3118
#sylvia nieaktywny
20 listopada 2011r. o 16:49
MJ napisał(a):
MiniMini napisał(a): Jezioro marzeń;) moja młodosc;D

taaaa też pamiętam:) To były czasy:) Dopisane 18.02.2010r. o godz. 16:15:Dexter :) Tak a propos, kto ma już 4 sezon??

http://zalukaj.tv/sezon-serialu/dexter,54/
:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo