Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

3104
#GreeeG nieaktywny
10 maja 2012r. o 6:53
wujcio a gdzie coś takiego miałeś?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~tesco niezalogowany
22 maja 2012r. o 11:25
mam BMW to parkuje jak chce!!! dwa miejsca bo jestem szeroki!!![img=1337678698_j67jfn1.jpg]
~kolega niezalogowany
22 maja 2012r. o 11:38
To BMW właściciela kantoru on inaczej nie umie parkować pod TESCO też tak staje
~ niezalogowany
22 maja 2012r. o 12:05
To i tak dobrze zaparkował . Bywało lepiej
206
#Member nieaktywny
22 maja 2012r. o 12:23
Jak do tej pory bylem przeciwko parkowaniu jak takie matoły na dwóch miejscach Ten weekend jednak zweryfikował moje podejście do tej sprawy. Stałem krótko na jednym z parkingów w Legnicy, wracam a drzwi przerysowane farba srebrna na drzwiach i zderzaku, obok na centymetry dociśnięte srebrne auto. Poczekałem na właściciela...przyszły dwie panieneczki które absolutnie nie przyznawały się do winy. Przyjechała policja, praktycznie bez przeprowadzanie dokładnych oględzin stwierdzili ze to nie możliwe żeby to auto przerysowało - więc tylko nas spisali, panieneczka się pouśmiechała, a ja otrzymałem garść mądrości jak to powinienem wybierać sobie miejsca do parkowania, że oni maja ważniejsze rzeczy do roboty i że nie jest to droga publiczna więc mają to w głębokim poważaniu i mogę sobie kupić pastę TEMPO i spróbować poczyścić Pech lub szczęście chciał że stałem niemal pod samą kamerą. Policja dostała by pewnie zapis od ręki ja pewnie będę czekał ze dwa tygodnie bo oficjalne pisma słać trzeba o udostępnienie zapisu. A tak mam załatwiać wszystko sam i występować do sądu w drodze powództwa cywilnego.

Jak dostane nagranie, że to jednak te panieneczki przerysowały mi auto to nie omieszkam złożyć skargi na jakże skrupulatnych panów policjantów.

A wracając do tematu, jak ktoś tak staje to jest burak ale przynajmniej ma całe auto. Więc przemyśle czy nie zacząć tak parkować byle nie ponosić kosztów przez baranów którzy dostali prawo jazdy za jajka i masło.

Ty za mnie nie umrzesz, więc nie mów jak mam żyć.
2809
#mimi nieaktywny
22 maja 2012r. o 12:28
member, znam wielu, którzy właśnie dlatego tak parkują.
A w tym temacie ludziska się podniecają, jak to krowa zaparkowała :)
~Mistrz Kierownicy ucieka niezalogowany
22 maja 2012r. o 12:33
Member napisał(a): Jak do tej pory bylem przeciwko parkowaniu jak takie matoły na dwóch miejscach Ten weekend jednak zweryfikował moje podejście do tej sprawy. Stałem krótko na jednym z parkingów w Legnicy, wracam a drzwi przerysowane farba srebrna na drzwiach i zderzaku, obok na centymetry dociśnięte srebrne auto. Poczekałem na właściciela...przyszły dwie panieneczki które absolutnie nie przyznawały się do winy. Przyjechała policja, praktycznie bez przeprowadzanie dokładnych oględzin stwierdzili ze to nie możliwe żeby to auto przerysowało - więc tylko nas spisali, panieneczka się pouśmiechała, a ja otrzymałem garść mądrości jak to powinienem wybierać sobie miejsca do parkowania, że oni maja ważniejsze rzeczy do roboty i że nie jest to droga publiczna więc mają to w głębokim poważaniu i mogę sobie kupić pastę TEMPO i spróbować poczyścić Pech lub szczęście chciał że stałem niemal pod samą kamerą. Policja dostała by pewnie zapis od ręki ja pewnie będę czekał ze dwa tygodnie bo oficjalne pisma słać trzeba o udostępnienie zapisu. A tak mam załatwiać wszystko sam i występować do sądu w drodze powództwa cywilnego.

Jak dostane nagranie, że to jednak te panieneczki przerysowały mi auto to nie omieszkam złożyć skargi na jakże skrupulatnych panów policjantów.

A wracając do tematu, jak ktoś tak staje to jest burak ale przynajmniej ma całe auto. Więc przemyśle czy nie zacząć tak parkować byle nie ponosić kosztów przez baranów którzy dostali prawo jazdy za jajka i masło.

Współczuję. A z drugiej strony się cieszę, że zmieniasz zdanie. Szkoda, że Polak mądry po szkodzie.
Mi jak samochód parę razy przerysowali pod marketami różnymi, to od tej pory staję tak, że mam dużo miejsca wokół samochodu, albo parkuję gdzieś na odludziu. Tylko pech chce, że jak ja tam stanę, to często się zdarza, że wracam i już chmara aut koło mojego.
I mam apel do kierowców i pasażerów: Więcej rozsądku przy wysiadaniu i wsiadaniu. Naprawdę, nie trzeba opierać drzwi o samochód obok ani na siłę otwierać ich na oścież. Więcej kultury i dbałości o cudze mienie.
~baranki niezalogowany
22 maja 2012r. o 12:37
co wy gadacie!!!!! jakby każdy parkował jak należy to nie byłoby problemu!!!!! takie parkowanie to wiocha i tyle!!!!! nie ma rozgrzeszenia na ...izm!!!!! jak ci auta szkoda to trzymaj w garażu i nie jeździj!!! chodź na piechotę!!!

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.