Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

8096
#basta nieaktywny
27 kwietnia 2012r. o 20:08
Może stanął tak ,żeby jeszcze taxi się zmieściła :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8254
#vaio1 nieaktywny
9 maja 2012r. o 19:47
prawdziwy as[img=1336585622_5fksvle.jpg]
2062
#bylu nieaktywny
9 maja 2012r. o 20:14
~ napisał(a): [img=1335179280_sar7b1f.jpg]

Na takie parkowanie tez trzeba inaczej patrzeć. Wystarczy, że ktoś stanie poza liniami i reszta aut też się tak ustawia. Gdy pierwsza osoba odjedzie to wydaje si e nam, że ktoś inny źle stoi. A może zaparkował tak na ile ktoś mu miejsca zostawił???

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
~meggi niezalogowany
9 maja 2012r. o 20:20
na kosiby nie lepiej
~ niezalogowany
9 maja 2012r. o 21:37
bylu napisał(a):
~ napisał(a): [img=1335179280_sar7b1f.jpg]

Na takie parkowanie tez trzeba inaczej patrzeć. Wystarczy, że ktoś stanie poza liniami i reszta aut też się tak ustawia. Gdy pierwsza osoba odjedzie to wydaje si e nam, że ktoś inny źle stoi. A może zaparkował tak na ile ktoś mu miejsca zostawił???

Ale obok tego czarnego jest mur od smietnika,wiec na pewno tam wczesniej nikt nie mogl parkowac
3104
#GreeeG nieaktywny
9 maja 2012r. o 22:02
Proponuje podnieść porzeczkę :D szukamy "błędów" na skrzyżowaniach? ja mam już takie ze 2 pułapki na przyjezdnych w tym jedna nowa sygnalizacja :D
2924
#Anonim2924 nieaktywny
9 maja 2012r. o 22:06
Przez jedna taką "pułapkę" rozwaliłem auto, zarobiłem mandat 250 i 6 punktów - następnego dnia po kolizji zarządca zmienił oznakowanie - niestety mandat i punkty mogłem "cofnąć" jedynie w sądzie a adwokat na Ł zaspiewał nie mniej niż 1200 zł...
~ niezalogowany
9 maja 2012r. o 22:21
bylu napisał(a):
~ napisał(a):

Ja mam inny na tego typu sytuacje sposób:
Zawsze parkuję tak, jak należy, zgodnie z wyznaczonymi miejscami. Wtedy szybko można zweryfikować, kto stanął nieprawidłowo :-)
A jeśli nie mam miejsca na tyle, aby swobodnie wytoczyć moje cztery litery z siedzenia (czyt. odpowiednio szeroko otworzyć drzwi), po prostu szukam innego miejsca. Korona mi z głowy nie spadnie, gdy przejdę się te kilka metrów więcej :-)
Poza tym, zauważyłam ciekawą sprawę: od niecałego roku cieszymy się na naszym osiedlu nowym parkingiem na ok. 80 miejsc. Z tym, że parking, ustawiony równolegle do bloku, jest na jego tyłach. A blok ma aż 9 klatek i z tych środkowych trzeba przejść kilkadziesiąt metrów, aby dotrzeć do auta. I co widzę?? Z tyłu, na nowym parkingu co wieczór jest kilkadziesiąt wolnych miejsc. Większość woli cisnąć się na starym pseudo-parkingu, obijać się drzwiami i często zastawiać niż przeznaczyć te kilka minut na spacer...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza