Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
23 kwietnia 2012r. o 20:41
~ napisał(a): po prostu uwielbiam te sytuacje, kiedy wracam z zakupów do auta i muszę się przeciskać na fotel kierowcy przez miejsce pasażera bo kierowca auta obok postanowił zrobić sobie więcej miejsca do wysiadania, i nikogo nie obchodzi że fotelik dziecka mam po stronie kierowcy również, i to dopiero jest akcja żeby to dziecko posadzić w foteliku. przestanę chyba się szczypać i będę otwierać drzwi nie patrząc czy sąsiada porysuję czy nie, może w końcu się nauczą
nic Ci to nie da...jedynie co to zniżki za OC możesz stracić...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:) niezalogowany
23 kwietnia 2012r. o 21:37
nie koniecznie nic nie da. Jeśli właściciel owego porysowanego auta uprze się, żeby wzywać policję, proszę bardzo... jeśli ja jestem pewny, że moje auto stoi prawidłowo zaparkowane na miejscu parkingowym a jego stoi zaparkowane na lini blokując mi wejście do własnego samochodu... najlepiej porobić zdjęcia i niech sobie dzwoni...
4106
#igrek nieaktywny
23 kwietnia 2012r. o 21:55
~:) napisał(a):
nie koniecznie nic nie da. Jeśli właściciel owego porysowanego auta uprze się, żeby wzywać policję, proszę bardzo...

Jeśli uważasz, że wolno Ci porysować auto, które blokuje dostęp do Twojego prawidłowo zaparkowanego - to jesteś w błędzie :]
~Beata.... niezalogowany
23 kwietnia 2012r. o 22:21
Moje autko też tu jest! ;)
~ niezalogowany
23 kwietnia 2012r. o 22:24
~Beata.... napisał(a): Moje autko też tu jest! ;)

Beatko, musisz zmienić nick na "ŚWIĘTA KROWA BEATKA ":P
~ niezalogowany
24 kwietnia 2012r. o 8:55
igrek napisał(a):
~:) napisał(a):
nie koniecznie nic nie da. Jeśli właściciel owego porysowanego auta uprze się, żeby wzywać policję, proszę bardzo...

Jeśli uważasz, że wolno Ci porysować auto, które blokuje dostęp do Twojego prawidłowo zaparkowanego - to jesteś w błędzie :]

to najlepiej porysować tak żeby nikt nie widział albo od razu zadzwonić na policję
3145
#hemi nieaktywny
24 kwietnia 2012r. o 12:30
Taaaa...już ja widzę jak poicjanci czy inna SM biegiem leci do radiowozu,bo pod marketem ktoś ciaśniej zaparkował :]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4015
#fido nieaktywny
27 kwietnia 2012r. o 16:00
Ani to TAXI ani taki wielki, że nie szło się zmieścić na jednym miejscu. Szczególnie, że 70% parkingu było wolne...[img=1335535217_srhkbkv.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.