~bum napisał(a): hejka dziewczyny coś umilkło w naszym temacie o pomocy ja mam pare rzeczy do oddania po swoim synkuja chetnie przyjme zabawki i ciuszki.syn ma 4 lata i wzrost ok 104 cm:-)pisac bo moze ja mam cos do oddania na mniejszego chlopa:-)
KOBITKI wszystkiego dobrego i wesołych swiat BOZEGO NARODZENIA ZYCZY MONIKA Z RODZINA :)
~bum napisał(a): hejka dziewczyny coś umilkło w naszym temacie o pomocy ja mam pare rzeczy do oddania po swoim synku
KOBITKI wszystkiego dobrego i wesołych swiat BOZEGO NARODZENIA ZYCZY MONIKA Z RODZINA :)
~ napisał(a):~bum napisał(a): hejka dziewczyny coś umilkło w naszym temacie o pomocy ja mam pare rzeczy do oddania po swoim synkuja chetnie przyjme zabawki i ciuszki.syn ma 4 lata i wzrost ok 104 cm:-)pisac bo moze ja mam cos do oddania na mniejszego chlopa:-)
~aga-) napisał(a): Oddam osobie potrzebującej trochę ubranek dla chłopca od 1,5 - 2,5 roku( 3 sztuki spodenek, 3 sztuki bluzek, 3czapki, bluzka z długim rękawem) ubranka nie są najnowsze ale może komuś sie przydadzą.
kontakt 784485340