~ania napisał(a): pilnie potrzebna spacerowka pilne bardzo prosze moze ktos ma niepotrzebna :) 667394153
~ania napisał(a): Witam jesli ktos ma niepotrzebne ubranka dla chlopcow chetnie przyjme najmlodszy synek ma rozmiar 80 wzwyz ssredni na 128 a najstarszy na. 130-140 ja tez potrzebuje odziezy dla siebie moj roz xs-s z gory brdzo diekuje;) oddam zakiet spodnie na kant kolor brazowy oraz 2 sweterki na lato
~ania napisał(a): pilnie potrzebna spacerowka pilne bardzo prosze moze ktos ma niepotrzebna :) 667394153;) ponawiam
~ania napisał(a): Witam jesli ktos ma niepotrzebne ubranka dla chlopcow chetnie przyjme najmlodszy synek ma rozmiar 80 wzwyz ssredni na 128 a najstarszy na. 130-140 ja tez potrzebuje odziezy dla siebie moj roz xs-s z gory brdzo diekuje
~ napisał(a): mam pytaniena pewno na zasiłek jkiś tak ale na mieszkanie nie oni ewentualnie mogą pomuc znależć na wynajem wiem coś n ten temat bo sama od 9 lat staram się w gminie o mieszkanie i nic a mops powiedział że ewentualnie mogą pomc znajść mieszkanie na wynajem
moja znajoma wynajmowała mieszkanie razem z mężem i trójką dzieci,niestety mąż poszedł w cholerę,a jej na utrzymanie wynajętego nie stać,w mieszkaniówce nic nie załatwiła,bo warunki mieszkaniowe według nich ma dobre.Dziewczyna lada dzień ma się wyprowadzić a nie ma gdzie-czy w takiej sytuacji można liczyć na pomoc MOPSu?