Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

116
#moderator nieaktywny
21 stycznia 2014r. o 10:56
~ula napisał(a): Witam poszukuję każdej pomocy materialnej,od ponad pół roku jestem osobą bezrobotną bez środków do życia,nie chodzi mi o pieniądze ale głównie o żywność , ubrania ,może znajdzie się ktoś o dobrym sercu żeby mi pomóc w tym ciężkim życiu,z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~m niezalogowany
21 stycznia 2014r. o 11:06
Poszukuje dla potrzebującej rodziny (5 dziecko) wózek dwufunkcyjny w dobrym stanie. Mogę dać od siebie jakies pampersy chusteczki dla dziecka czy drobną kwotę.
[email protected]
~ja niezalogowany
1 lutego 2014r. o 19:10
potrzebuje ubranek dla synka na 2 latka potrzebna wersalka jakies łózko oraz piec przyjme również zabawki
7612
bax
2 lutego 2014r. o 0:46
moderator napisał(a):
~ula napisał(a): Witam poszukuję każdej pomocy materialnej,od ponad pół roku jestem osobą bezrobotną bez środków do życia,nie chodzi mi o pieniądze ale głównie o żywność , ubrania ,może znajdzie się ktoś o dobrym sercu żeby mi pomóc w tym ciężkim życiu,z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam

Up.,
Ula,zostaw jakieś dane kontaktowe ...
5578
#jasiek nieaktywny
2 lutego 2014r. o 16:04
Kliknijbw link i.dowiedz sie.jak.dorobic 200 zl.na.miesiac

http://www.ermail.pl/klik/UHRfYWUA
~Pilnie przyjme ciuchy dla.kobiety niezalogowany
2 lutego 2014r. o 16:27
Uwaga kobietki moze ma ktoras z was ciuchy do oddania dla.kobiety? W rozmiarze 40 okolo.Jakies sweterki kurtke,,,buty 38-39...potrzebuje pilnie dla znajomej...dziewczyna ma.ciezka sytuacje musiala opuscix dom i zostawila u meza tyrana wszystko.lacznie z odzieza...nie ma po co tam wracac,przyda sie wszystko,spodnie bluzki itp...bardzo prosze o pomoc.Przydadza sie tez ciuchy dla jej synka na 110-116.SPRAWA BARDZO BARDZO PILNA
~ niezalogowany
2 lutego 2014r. o 17:24
~Pilnie przyjme ciuchy dla.kobiety napisał(a): Uwaga kobietki moze ma ktoras z was ciuchy do oddania dla.kobiety? W rozmiarze 40 okolo.Jakies sweterki kurtke,,,buty 38-39...potrzebuje pilnie dla znajomej...dziewczyna ma.ciezka sytuacje musiala opuscix dom i zostawila u meza tyrana wszystko.lacznie z odzieza...nie ma po co tam wracac,przyda sie wszystko,spodnie bluzki itp...bardzo prosze o pomoc.Przydadza sie tez ciuchy dla jej synka na 110-116.SPRAWA BARDZO BARDZO PILNA

Ja coś znajde, proszę o kontakt na [email protected]
~ niezalogowany
2 lutego 2014r. o 18:37
~m napisał(a): Poszukuje dla potrzebującej rodziny (5 dziecko) wózek dwufunkcyjny w dobrym stanie. Mogę dać od siebie jakies pampersy chusteczki dla dziecka czy drobną kwotę.
[email protected]

wozek dalej potrzebny? Za niewielka kwote moge oddac. Dwufunkcyjny.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.