~ula napisał(a): Witam poszukuję każdej pomocy materialnej,od ponad pół roku jestem osobą bezrobotną bez środków do życia,nie chodzi mi o pieniądze ale głównie o żywność , ubrania ,może znajdzie się ktoś o dobrym sercu żeby mi pomóc w tym ciężkim życiu,z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
moderator napisał(a):~ula napisał(a): Witam poszukuję każdej pomocy materialnej,od ponad pół roku jestem osobą bezrobotną bez środków do życia,nie chodzi mi o pieniądze ale głównie o żywność , ubrania ,może znajdzie się ktoś o dobrym sercu żeby mi pomóc w tym ciężkim życiu,z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
~Pilnie przyjme ciuchy dla.kobiety napisał(a): Uwaga kobietki moze ma ktoras z was ciuchy do oddania dla.kobiety? W rozmiarze 40 okolo.Jakies sweterki kurtke,,,buty 38-39...potrzebuje pilnie dla znajomej...dziewczyna ma.ciezka sytuacje musiala opuscix dom i zostawila u meza tyrana wszystko.lacznie z odzieza...nie ma po co tam wracac,przyda sie wszystko,spodnie bluzki itp...bardzo prosze o pomoc.Przydadza sie tez ciuchy dla jej synka na 110-116.SPRAWA BARDZO BARDZO PILNA
~m napisał(a): Poszukuje dla potrzebującej rodziny (5 dziecko) wózek dwufunkcyjny w dobrym stanie. Mogę dać od siebie jakies pampersy chusteczki dla dziecka czy drobną kwotę.
[email protected]