~ja napisał(a): potrzebuje ubranek dla synka na 2 latka potrzebna wersalka jakies łózko oraz piec przyjme również zabawkipotrzebne równiez ubrania dla chłopców wieku 8 i 10 lat oraz odziez damska
~albin napisał(a): to dziwne , ze prosby nie sa od osób bezposrednio zainteresowanych pomoca tylko zawsze ktoś pisze w czyimś imieniu ! PRZESTANCIE SCIEMNIAC ! !!
~m napisał(a): Poszukuje dla potrzebującej rodziny (5 dziecko) wózek dwufunkcyjny w dobrym stanie. Mogę dać od siebie jakies pampersy chusteczki dla dziecka czy drobną kwotę.
[email protected]
~ napisał(a):~ania napisał(a): Witam jesli ktos ma niepotrzebne ubranka dla chlopcow chetnie przyjme najmlodszy synek ma rozmiar 80 wzwyz ssredni na 128 a najstarszy na. 130-140 ja tez potrzebuje odziezy dla siebie moj roz xs-s z gory brdzo diekuje
Mam kilka ubran do oddania na rozmiar xs - s. Wiekszosc na lato w bardzo dobrym stanie. 723910363
~monisia napisał(a): Witam mamy ciezka sytuacje maz nagle stracil prace nie namy z czego zyc wychowujemy troje dzieci wieku 2,8,10lat potrzebujemy prawie wszystkiego wszystkiego wszczegulnosci ubranek dla dzieci obuwie zabawki powiem wprost przyjme kazda pomoc moze ktos ma cos na zbyciu ja rowniez przyjme odziez damska. Dziekuje