~ napisał(a): A Ty, jaki rozmiar ubrań?
~monisia napisał(a): Witam mamy ciezka sytuacje maz nagle stracil prace nie namy z czego zyc wychowujemy troje dzieci wieku 2,8,10lat potrzebujemy prawie wszystkiego wszystkiego wszczegulnosci ubranek dla dzieci obuwie zabawki powiem wprost przyjme kazda pomoc moze ktos ma cos na zbyciu ja rowniez przyjme odziez damska. Dziekuje
bax napisał(a):~monisia napisał(a): Witam mamy ciezka sytuacje maz nagle stracil prace nie namy z czego zyc wychowujemy troje dzieci wieku 2,8,10lat potrzebujemy prawie wszystkiego wszystkiego wszczegulnosci ubranek dla dzieci obuwie zabawki powiem wprost przyjme kazda pomoc moze ktos ma cos na zbyciu ja rowniez przyjme odziez damska. Dziekuje
Jw.,:)
Zostaw na siebie namiary:) np.,gg,email...
~monisia napisał(a): Witam mamy ciezka sytuacje maz nagle stracil prace nie namy z czego zyc wychowujemy troje dzieci wieku 2,8,10lat potrzebujemy prawie wszystkiego wszystkiego wszczegulnosci ubranek dla dzieci obuwie zabawki powiem wprost przyjme kazda pomoc moze ktos ma cos na zbyciu ja rowniez przyjme odziez damska. Dziekuje;)
~ napisał(a):monisia1984 napisał(a):bax napisał(a)::)~monisia napisał(a): Witam mamy ciezka sytuacje maz nagle stracil prace nie namy z czego zyc wychowujemy troje dzieci wieku 2,8,10lat potrzebujemy prawie wszystkiego wszystkiego wszczegulnosci ubranek dla dzieci obuwie zabawki powiem wprost przyjme kazda pomoc moze ktos ma cos na zbyciu ja rowniez przyjme odziez damska. Dziekuje
Mam kilka ubranek na 10-cio letniego chłopca...Mogę je dostarczyć ...Tylko gdzie ??
Napisalam na priv