witam, dzisiaj przjechala do mnie pani z ciuszkami dla rodziny z os. kosciuszki, serdeczne dzieki, z tego wszystkiego zapomnialam nawet sie zapytac jak ma na imie, jeszcze raz bardzo dziekuje w imieniu rodziny co bylo za duze przekazalm innym. bardzo bym prosila w miare mozliwosci o srodki czystosci. ja sama mam odlozone ciuszki dla nastolatki prosze o kontakt komu potrzebne, dowioze.
Witam.
Mam pralkę franię. W sumie nową tzn. nieużywaną :-) , stoi w piwnicy od jakiś 10 lat. Nie jestem pewna czy nadal działa. Jeżeli ktoś potrzebuję, to proszę o kontakt na gg 1915162.
Jesli ktos chce otworzyc serce dla Stowarzyszenia Serce Dla rodziny z Zabrza potrzebne ciuszki dla niemowlaka i wszystko co mozliwe dla noworodka oraz zabawki uzywany laptop i telefony komorkowe potrzebujemy tesz srodki czystosci i ksiazeczki dla dzieci nasz numer 513 825 662 cało dobowo z góry dziekuje za zrozumienie i dziekuje Teresa
Witam konkretnie to wszystko dla maluchów i noworodkow i zabawki oraz uzywany laptop do pracy w stowarzyszeniu i telefony komórkowe bylabym wdzieczna mamy dzieci male a teraz robie zbiorkie zabawek przed dniem dziecka i dzieki za zainteresowanie pozdrawiam goraco wszystkch pomagajacych za waz wklad i telefony 513825662 Teresa
Jesli ktos z pomoca dla stowarzyszenia telefon calodobowy 513825662 TERESA wielkie dzieki dla was za zainteresowanie sie i wszystkie telefony moi drodzy Dzien dziecka blisko i staram sie by dzieciaki miały odrobine usmiechu pozatym wspomagam chospicjum gdzie potrzebne sa srodki jak pieluchy srodki czystosci
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.