Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

5993
#xaa nieaktywny
4 czerwca 2011r. o 22:35
;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4533
#straznik7 nieaktywny
4 czerwca 2011r. o 22:46
Jeżeli ktoś z państwa ma do oddania za darmo jakiekolwiek książki, gazety (zestawy), komiksy albo coś tego rodzaju to z chęcią przyjmę każdą ilość. W razie pytań lub informacji bardzo proszę o kontakt e mail [email protected]
~ niezalogowany
5 czerwca 2011r. o 0:40
wiem ,ze czasy kaset mag. dawno minęły ,ale może posiada ktoś jakieś kasetki dla dzieci ??
Zbliża się wyjazd i dobrze byłoby coś włączyć innego na drogę ;>

gg 2053137
3046
#sentinel nieaktywny
30 sierpnia 2011r. o 21:21
~pomoc napisał(a): Z dnia na dzień zostałam sama z tróją dzieci,mąż odszedł od nas.Nie mam jeszcze alimentów a moja pensja wystarcza mi tylko na opłaty. Brakuje nam wszystkiego, środków czystości , ubrań,rzeczy do szkoły. Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc. Dzieci mają córka 16, syn 9 i najmłodsza córeczka 1,5 roczku. Mój adres [email protected]

znalazłam to pomóżmy im:)
:* znalazłam to na bolec

Tu jest odpowiedni temat.

GG 2563898
~ niezalogowany
30 sierpnia 2011r. o 21:44
A to ogłoszenie sprzed dwóch lat i z innego portalu:)

"""Witam, jestem samotną matką z dwójką dzieci (córka 14 lat, syn 7 lat), w marcu urodzę trzecie dzieciątko. Jest mi bardzo ciężko, moja pensja wystarcza tylko na opłaty i bardzo skromne wyżywienie. Najbardziej brakuje mi odzieży dla wszystkich moich dzieci. Liczę na państwa pomoc.

email: [email protected]"""""

3046
#sentinel nieaktywny
26 września 2011r. o 20:39
~Bolesławianin napisał(a): Oddam nieodpłatnie jedno całe opakowanie oraz otwarte 18 tabletek leku PLAVIX 75mg /hologram na pudełku/. Ważność leku do kwietnia 2012roku. Osobę która będzie zainteresowana odbiorem leku proszę o przedstawienie mi szpitalnej karty informacyjnej z uwzglęnim przypisania leku. Nie chciałbym aby lek dostal się w ręce osób które będą chciały go potem spieniężyć. tel 691522966 od godziny 08 do 20

Podnoszę temat, jednocześnie dodając powyższy post.

GG 2563898
~witam niezalogowany
27 września 2011r. o 9:18
bardzo bym prosiła jak by ktoś miał niezbędny fotel jedno lub dwu osobowy z funkcją spania potrzebuje takie dwa fotele dziękuje
7612
bax
27 września 2011r. o 10:26
zostaw namiary :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.